KennyMc Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Musím pochválit aktualizaci, kterou jsem dostal loni v září. Míval jsem časté výpadky ŠC, téměř každý měsíc na týden (rekord asi 16 dnů výpadku v kuse). Od aktualizace jen jedno odpoledne a minulý týden kousek cesty, než se to chytilo. Jinak to překvapivě funguje. Včera ale nešlo načíst žádná data do aplikace a ani z webu, takže asi na tom něco dělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Dřív jsem mohl přes mobil zablikat nebo zatroubit, abych mohl lépe najít zaparkované vozidlo, nyní mi to zmizlo a může jen uzamknout nebo zamknout, nevíte zda to bylo zrušené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @tomotV appce je to u parkovaci pozice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Jj v parkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Vďaka /kecka/ aj ja som to hľadal a tu som to nevidel. Je to tam. Pekný deň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Amundsen zahlásil aktualizaci Počasí app, tak jsem stáhnul nicméně zdá se, že i Nabídky dostaly nějakou novou úvodní obrazovku. Každopádně zase se tu spíš nabízí heslo Škoda dis(Connect) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Už někomu doběhlo předplatné? Poté se zobrazuje asi jen ten základ? Přijde na končící upozornění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Taky mně přišla aktualizace. Začal jsem s tím, pak hláška, že za jízdy nelze. Pak už jsem se na to nedíval. Předplatné mně končí asi za 4 měsíce, takže to zatím neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Já mám ještě skoro rok, nevím jestli se poté přikupuje rok nebo třeba tři, za kolik a jestli to má vůbec cenu do toho investovat, koukám na to stejně minimálně. Budu pak muset rozmyslet. 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 29. Duben 2022 Sdílet Vloženo 29. Duben 2022 Ahojte, ja som si už dokupoval . Po výzve Váš ťím Škoda Connect ma mailom upozornili 14.6.2021 /po roku/ , že končí platnosť . Ponúkli mi dva produkty a to Od septembra 2018 až do júna 2021 sme znížili cenu za predĺženie služieb Remote Access na sumu 39 € (z pôvodnej ceny 60 €) a za služby Infotainment Online na sumu 49 € (z pôvodnej ceny 70 €). Ešte dávam odkaz na odkaz na Všeobecné podmienky, ktoré asi nemáte, nemal som ich ani ja, poslali mi ich. Neviem však aké sú teraz platné. odkaz tu https://consent.vwgroup.io/consent/v1/texts/SkodaConnect/sk/sk/termsOfUse/latest/html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Už asi týden mi stále dokola chodí 3 aktualizace - Systém, Kalendář, Traffication (nový vzhled, notifikace počasí na cestě, možnost přidání vlastní události). Pořád dokola a žádné změny, krom toho, jak popisuje @Michal T.. Tak nevím, jestli aktualizace nedoběhnou do konce, že se stále opakují. Vždycky, když dojedu a zastavím, čekám na konec aktualizací, ale doběhl mi jen Kalendář. Traffication má stále stejný vzhled a žádné funkce navíc. Podařilo se to někomu aktualizovat? Kdyžtak hoďte foto. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Mě to taky hlásilo aktualizace několik dní, než to všechno proběhlo. Na nic jsem nikdy nečekal. Když jsem zastavil, dal jsem aktulizovat a vypnul všechno. Naposledy to hlásilo u počasí, že po příštím startu bude aplikace aktuální a od té doby už nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Hoj, Funguje vám apka? Pořád to hlásí že se nemůže spojit že serverem? Už mi to nefunguje více než týden.... Mám to na Jabku... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
self Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Auto mám teprve 3 dny, ale appka funguje bez problémů. Taky na jabku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Ahoj, aj tu na Slovensku teraz funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 (editace) Tak už to jede musel jsem smazat apku a znova nainstalovat.... Editováno: 25. Květen 2022, autor: kecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Treba sa v apke odhlásiť a nanovo prihlásiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 (editace) Pro ty, co to nemají zaplaceno (Vzdálený přístup), je teď na webové verzi v sekci Obchod "Vyzkoušet zdarma na měsíc " Editováno: 27. Květen 2022, autor: hardhouse.trip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Zdá se mi to, nebo z webových stránek zmizel digitální certifikát? Jak to máte vy? Žádná další dlaždice tam není... Nebo to je jen u těch co to mají zaplacený? Teď jsem to vyzkoušel na měsíc zdarma, tak snad to vyzkoušení má být se vším všudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 27. Květen 2022 Sdílet Vloženo 27. Květen 2022 Já předplaceno mám a dlaždici digitální certifikát normálně vidím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 U mě taky vše OK, mám předplaceno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Ahoj...funguje Vám MyŠkoda? Nebo jsem jedinej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Stejně jako ty 😕,asi údržba 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 před 1 hodinou, Dodi 15 napsal: Stejně jako ty 😕,asi údržba 🙈 Funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Tak už to taky běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.