Březen 30, 20223 r Musím pochválit aktualizaci, kterou jsem dostal loni v září. Míval jsem časté výpadky ŠC, téměř každý měsíc na týden (rekord asi 16 dnů výpadku v kuse). Od aktualizace jen jedno odpoledne a minulý týden kousek cesty, než se to chytilo. Jinak to překvapivě funguje. Včera ale nešlo načíst žádná data do aplikace a ani z webu, takže asi na tom něco dělali.
Duben 3, 20223 r Dřív jsem mohl přes mobil zablikat nebo zatroubit, abych mohl lépe najít zaparkované vozidlo, nyní mi to zmizlo a může jen uzamknout nebo zamknout, nevíte zda to bylo zrušené?
Duben 28, 20223 r Amundsen zahlásil aktualizaci Počasí app, tak jsem stáhnul nicméně zdá se, že i Nabídky dostaly nějakou novou úvodní obrazovku. Každopádně zase se tu spíš nabízí heslo Škoda dis(Connect) :(
Duben 29, 20223 r Už někomu doběhlo předplatné? Poté se zobrazuje asi jen ten základ? Přijde na končící upozornění?
Duben 29, 20223 r Taky mně přišla aktualizace. Začal jsem s tím, pak hláška, že za jízdy nelze. Pak už jsem se na to nedíval. Předplatné mně končí asi za 4 měsíce, takže to zatím neřeším.
Duben 29, 20223 r Já mám ještě skoro rok, nevím jestli se poté přikupuje rok nebo třeba tři, za kolik a jestli to má vůbec cenu do toho investovat, koukám na to stejně minimálně. Budu pak muset rozmyslet. 😎
Duben 29, 20223 r Ahojte, ja som si už dokupoval . Po výzve Váš ťím Škoda Connect ma mailom upozornili 14.6.2021 /po roku/ , že končí platnosť . Ponúkli mi dva produkty a to Od septembra 2018 až do júna 2021 sme znížili cenu za predĺženie služieb Remote Access na sumu 39 € (z pôvodnej ceny 60 €) a za služby Infotainment Online na sumu 49 € (z pôvodnej ceny 70 €). Ešte dávam odkaz na odkaz na Všeobecné podmienky, ktoré asi nemáte, nemal som ich ani ja, poslali mi ich. Neviem však aké sú teraz platné. odkaz tu https://consent.vwgroup.io/consent/v1/texts/SkodaConnect/sk/sk/termsOfUse/latest/html
Květen 10, 20223 r Už asi týden mi stále dokola chodí 3 aktualizace - Systém, Kalendář, Traffication (nový vzhled, notifikace počasí na cestě, možnost přidání vlastní události). Pořád dokola a žádné změny, krom toho, jak popisuje @Michal T.. Tak nevím, jestli aktualizace nedoběhnou do konce, že se stále opakují. Vždycky, když dojedu a zastavím, čekám na konec aktualizací, ale doběhl mi jen Kalendář. Traffication má stále stejný vzhled a žádné funkce navíc. Podařilo se to někomu aktualizovat? Kdyžtak hoďte foto. Díky.
Květen 10, 20223 r Mě to taky hlásilo aktualizace několik dní, než to všechno proběhlo. Na nic jsem nikdy nečekal. Když jsem zastavil, dal jsem aktulizovat a vypnul všechno. Naposledy to hlásilo u počasí, že po příštím startu bude aplikace aktuální a od té doby už nic.
Květen 25, 20223 r Hoj, Funguje vám apka? Pořád to hlásí že se nemůže spojit že serverem? Už mi to nefunguje více než týden.... Mám to na Jabku... Dik
Květen 25, 20223 r Tak už to jede musel jsem smazat apku a znova nainstalovat.... Upraveno Květen 25, 20223 r od kecka
Květen 27, 20223 r Pro ty, co to nemají zaplaceno (Vzdálený přístup), je teď na webové verzi v sekci Obchod "Vyzkoušet zdarma na měsíc " Upraveno Květen 27, 20223 r od hardhouse.trip
Květen 27, 20223 r Zdá se mi to, nebo z webových stránek zmizel digitální certifikát? Jak to máte vy? Žádná další dlaždice tam není... Nebo to je jen u těch co to mají zaplacený? Teď jsem to vyzkoušel na měsíc zdarma, tak snad to vyzkoušení má být se vším všudy?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.