Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Musím pochválit aktualizaci, kterou jsem dostal loni v září. Míval jsem časté výpadky ŠC, téměř každý měsíc na týden (rekord asi 16 dnů výpadku v kuse). Od aktualizace jen jedno odpoledne a minulý týden kousek cesty, než se to chytilo. Jinak to překvapivě funguje. Včera ale nešlo načíst žádná data do aplikace a ani z webu, takže asi na tom něco dělali.

Dřív jsem mohl přes mobil zablikat nebo zatroubit, abych mohl lépe najít zaparkované vozidlo, nyní mi to zmizlo a může jen uzamknout nebo zamknout, nevíte zda to bylo zrušené?

Jj v parkování 

3B20E136-AD4F-4CBD-89C8-C7FF3F82EB86.jpeg

Vďaka /kecka/ aj ja som to hľadal a tu som to nevidel. Je to tam. Pekný deň.

• 4 týdny později...

Amundsen zahlásil aktualizaci Počasí app, tak jsem stáhnul nicméně zdá se, že i Nabídky dostaly nějakou novou úvodní obrazovku. Každopádně zase se tu spíš nabízí heslo Škoda dis(Connect) :(

nabidky1.thumb.jpeg.680581155226f92af3ed28fbda860b4a.jpeg  nabidky2.thumb.jpeg.ade274ba7138e9e68e50fdb28dcba59e.jpeg

Už někomu doběhlo předplatné? Poté  se zobrazuje asi jen ten základ? Přijde na končící upozornění? 

Taky mně přišla aktualizace. Začal jsem s tím, pak hláška, že za jízdy nelze. Pak už jsem se na to nedíval. Předplatné mně končí asi za 4 měsíce, takže to zatím neřeším.

Já mám ještě skoro rok, nevím jestli se poté přikupuje rok nebo třeba tři, za kolik a jestli to má vůbec cenu do toho investovat, koukám na to stejně minimálně. Budu pak muset rozmyslet. 😎

Ahojte, ja som si už dokupoval . Po výzve Váš ťím Škoda Connect ma mailom upozornili 14.6.2021 /po roku/ , že končí platnosť . Ponúkli mi dva produkty a to

Od septembra 2018 až do júna 2021 sme znížili cenu za predĺženie služieb Remote Access na sumu 39 € (z pôvodnej ceny 60 €) a za služby Infotainment Online na sumu 49 € (z pôvodnej ceny 70 €). 

Ešte dávam odkaz na odkaz na Všeobecné podmienky, ktoré asi nemáte, nemal som ich ani ja, poslali mi ich. Neviem však aké sú teraz platné. odkaz tu  https://consent.vwgroup.io/consent/v1/texts/SkodaConnect/sk/sk/termsOfUse/latest/html

• 2 týdny později...

Už asi týden mi stále dokola chodí 3 aktualizace - Systém, Kalendář, Traffication (nový vzhled, notifikace počasí na cestě, možnost přidání vlastní události). Pořád dokola a žádné změny, krom toho, jak popisuje @Michal T.. Tak nevím, jestli aktualizace nedoběhnou do konce, že se stále opakují. Vždycky, když dojedu a zastavím, čekám na konec aktualizací, ale doběhl mi jen Kalendář. Traffication má stále stejný vzhled a žádné funkce navíc. Podařilo se to někomu aktualizovat? Kdyžtak hoďte foto. Díky.

Mě to taky hlásilo aktualizace několik dní, než to všechno proběhlo. Na nic jsem nikdy nečekal. Když jsem zastavil, dal jsem aktulizovat a vypnul všechno. Naposledy to hlásilo u počasí, že po příštím startu bude aplikace aktuální a od té doby už nic.

• 2 týdny později...

Hoj,

Funguje vám apka? Pořád to hlásí že se nemůže spojit že serverem? Už mi to nefunguje více než týden.... Mám to na Jabku...

Dik

Auto mám teprve 3 dny, ale appka funguje bez problémů. Taky na jabku.

Ahoj, aj tu na Slovensku teraz funguje.

Tak už to jede musel jsem smazat apku a znova nainstalovat....

Upraveno od kecka

Treba sa v apke odhlásiť a nanovo prihlásiť.

Pro ty, co to nemají zaplaceno (Vzdálený přístup), je teď na webové verzi v sekci Obchod "Vyzkoušet zdarma na měsíc "

Upraveno od hardhouse.trip

Zdá se mi to, nebo z webových stránek zmizel digitální certifikát? Jak to máte vy?

Žádná další dlaždice tam není...

Nebo to je jen u těch co to mají zaplacený? Teď jsem to vyzkoušel na měsíc zdarma, tak snad to vyzkoušení má být se vším všudy?

Já předplaceno mám a dlaždici digitální certifikát normálně vidím.

U mě taky vše OK, mám předplaceno.

• 4 týdny později...

Ahoj...funguje Vám MyŠkoda?

Nebo jsem jedinej?

Screenshot_20220621-173841_MyKODA.jpg

Stejně jako ty 😕,asi údržba 🙈

před 1 hodinou, Dodi 15 napsal:

Stejně jako ty 😕,asi údržba 🙈

Funguje. 

Tak už to taky běží.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.