Publikováno Listopad 5, 20195 r Ahoj, dobrý den. Máte někdo s tímto zkušenosti? Nádržku mám plnou až po víčku a hlásí mi to stále tuhle chybu. Ale jen tuhle, žádnou doplňkovou jako ASR nebo ESP. Jedná se o Octavii 3 RS 2.0 TDI. Děkuju za pomoc.
Listopad 5, 20195 r Autor To byl vtip nebo vážně ? :) Nevim úplně jak to funguje, na nádržce jsem žádné čidlo nenašel, tak nevím....
Listopad 6, 20195 r https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1s0611377-cidlo-nadobky-brzdove-kapaliny-skoda-22101.html
Listopad 6, 20195 r Václav Šťastný Čidlo je v tom víčku. Normálně to odsaj (nejlépe injekční stříkačkou), ať to je na MAX a uvidíš...
Listopad 6, 20195 r Autor Tak jsem to zkusil, vyndal jsem ven cca 3 stříkačky a bez výsledku. Dokonce jsem byl i u známe na diagnostice a nehází mu to tam žádnou chybu... Nesetkali jste se s tím? I kdyby bylo vadné čidlo, tak se přece musí zobrazit na diagnostice ne? Děkuju za pomoc.
Listopad 7, 20195 r Jestli ti klesla hladina mezi rysky, tak možná je ještě problém v tom čidle, ve kterém je možná ta kapalina.... Zkus to z toho nějak dostat. Diagnostika všechno neukáže.
Listopad 7, 20195 r A jo, pravda. Placam tu nesmysly. Tady cidlo ve vicku neni. Diky za upozorneni...
Listopad 7, 20195 r Čidlo hlídá nízkou hladinu,že by ze stejné pozice hlídalo i vysokou hladinu? Zvláštní chyba,vysoká hladina je po přelití nebo po výměně brzdových destiček kdy se kapalina vytlačí zpátky do nádobky jinak nevím jak by hladina stoupla.
Listopad 7, 20195 r Autor Chlapi, děkuji moc, vyndal jsme baterku a našel jsem překousanej kabel :-D Je to fakt pod nádržkou. Díky za pomoc ještě jednou! :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.