Publikováno Listopad 6, 20195 r Ahoj. Chtěl bych se zeptat? Mám Karoq scaut a v základní výbavě píší že má funkci SMARTLINK . Po kliknutí na ikonu v autě mi to píše,že se mám vložit aktivační klíč a nebo se obrátit na prodejce. V e-shopu jsem koukal že za to chtějí 5tis. Znamená to,že si musím tuto funkci zaplatit? Že není aktivní ikdyž je psaná v zákl,výbavě? Díky za názor Radek
Červen 2, 20214 r Chci se zeptat u Karoqu, ve výbavě akční model 21 mi po kliknutí na ikonu píše, že tato funkce není uvolněna, obraťte se na svého prodejce. Rádio je Swing, takže tento model nemá Smartlink v základu, přitom u vyšší verze Ambiton je uveden bezdrátový Smartlink s rádiem Bolero?
Září 24, 20213 r Podívej se do ceníku, ale ten akční model myslím vychází z Active a tam SmartLink není. Swing jako takový SmartLink podporuje, jen nejspíš nebyl součástí výbavy tvého vozu a bude třeba jej nechat dodatečně aktivovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.