Ajven G Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 ahojte, nenasiel som tu este. Chcem sa spytat, ci sa da dorobit do mojej Oktavky 3 aj adaptivny tempomat. Ma to celkom nabitu vybavu, ale oproti nasej firemnej mi tam este k tym ostatnym vydobytkom techniky uz chyba len Adaptivny Tempomat. Rozumiem tomu, ze by sa musel dat senzor do prednej masky, aj nova packa pod volant. Ale co kabelaz ? Robil to uz niekto zo slovensko moravskeho pohranicia ? Kam zajst? Diky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) U Octávie3 platí, že pokud má auto automatickou převodovku a nemá ACC z výroby, tak se musí vždy měnit ABSo u manuálu není výměna ABSa nutná. + je vždy nutná jednotka ACC z faceliftu + páčky a hurá.... Editováno: 22. Listopad 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Doplňující otázka - jde rozšířit ACC i u Ambitionu? V konfigurátoru tato možnost není. Až u Style. Mám CNG s automatem a front assist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.np Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 ferda25: co sa mysli pod vymenou abs prosim? len nejake senzory, alebo cely system? vies priblizne odhadnut cenu dielov, ktore je potrebne dokupit na dorobenie adaptivneho tempomatu do oktavie 3, ktora ma dsg a front assist, ale ma len normalny tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomig1 Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Ahoj, Chci se zeptat. Přemýšlím o ACC. Mám O3 RS v manuálu. Bohužel s výroby bez ACC. Snažil jsem se pročítat fóra, ale nikde jsem nenašel zda tedy jde nebo nejde dodělat. ... někde se tvrdí, že ano někde ne. V případě, že ano co je tedy nutností předělat/dodělat. - Radar, jednotku, mřížku nárazníku, kabeláž a páčky pod volant (nelze dokódovat ovládání z multifukčního volantu jako to má Passat ? ) + dokodování ? Může mi to někdo prosím objasnit ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 (editace) U manuálu není nutná výměna jednotky ABS...multifunkční volant z VW do Škodovky....pokud Ti to přijde levnější a lepší než jen nové páčky.... Bez ACC nemusí znamenat bez front asistentu??? Má auto tempomat?? Investice - cca. 25.000,- Přesnější informace jen dle VIN(už jen z toho důvodu, že face O3 má ACC jinde než před face O3). Editováno: 16. Únor 2020, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.