jtfcobra Vloženo 4. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Vse samozřejmě funguje DLA 100% vse samosrejmne bez chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Sersen Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Dobrý deň, riešil niekto ci sa nedajú vymeniť zadné svetlá na sedana za facelift s dynamickou smerovkou? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Ano děláme v praze už máme 10 auta za sebou pokud chceš napiš sz pošlu refernce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 (editace) Vcera som mal moznost sa zviest v po FL Sportline s Matrix svetlami a parada.Oproti mojim v pred FL s DLA najvacsi rozdiel vo farbe svetla.Proste ledka mne pre oko prijemnejsia.Schvalne som sa zameral na ten tu spominany neduh(tmavy pruh pri prechode svetiel a priznam sa,ze ak by som tu o tom necital,ani to vobec negativne nevnimam.To iste spomenul aj majitel auta,ze necitam o tom,nevie o tom.Mne to teda vobec nevadilo a nerobilo ziadny problem,ako tu niektori spominaju doslova bezpecnostne riziko.To je fakt bobost. Editováno: 3. Březen 2020, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Ja naopak tomu LED svetlu nemuzu prijit na chut. Hlavne v interieru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Je to hodne o subjektivnom vnimani.LED svetla vseobecne su studene,nemaju infra zlozku svetla,co nie kazdemu vyhovuje.A tiez plati,ze LED svetla o urcitel replote chromaticnosti nie su vhodne pre pouzitie za hmly a silneho dazda.Aktualna farba v S3je dobrym kompromisom,ale tiez nemusi vyhovovat kazdemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serb Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 caute. kolko cca. moze stat vymena prednych svetiel na s3 predfl za matrixy? a kolko vymena zadnych? mam s3 11/2015 L&K s SLA. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Ano umíme udělat v praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 :-)))))))))))) 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serb Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 1 hour ago, jtfcobra said: Ano umíme udělat v praze vyborne, a cenovo to kolko vychadza? :) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Napiš až více ve zprave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Prosím pokud už chceš honit kšefty a nechceš říct cenu, tak odpovídej taky přes SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 před 21 minutami, bojler napsal: Prosím pokud už chceš honit kšefty a nechceš říct cenu, tak odpovídej taky přes SZ Vidím že se v tom vyznas ale každé auto je jiné cena je individuální tak asi tak! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Takže v tématu Přestavba Superb 3 Predface na Superb 3 FL Matrix světla přibližně kolik? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) To tu kludne odtajnim...... 25000 Kč Jen díly 10000 kč montáž a nakodování a parametrizace kabelaz konektory atd... Sorry,toto je cena za zadne led svetla s animaciou..... Editováno: 3. Březen 2020, autor: Patrik1971 Oprava,pretoze sa jedna o cenu za prestavbu zadok... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Sorry za mierne OT, ale chalani neviem, len moj osobny pocit, kory tu vidim u niektorych clenov. Ved ok, ponukas/te sluzbu, to je take tazke napisat aspon ornetacnu cenu? Akoze nie, ze to bude medzi 100 a 100000, ale nieco, aby si clovek mohol urobit obraz? V com je problem/vyhoda/nutnost riesit to cez SZ? Ved je normalne, ze ked si ides nieco kupit, tak ta zaujima cena... a ked uz nic ine, ano, naozaj to vyznie velmi debilne, ked niekto napise ano robime to, ale musis mi napisat SZ, jak keby to bolo top secret alebo ako keby ste sa bali o ksefty. V dnesjnej dobe, ked zadny mechanik nestiha bo moc prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Právě proto jsem napsal, co jsem napsal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) před 56 minutami, Patrik1971 napsal: To tu kludne odtajnim...... 25000 Kč Jen díly 10000 kč montáž a nakodování a parametrizace kabelaz konektory atd... Sorry,toto je cena za zadne led svetla s animaciou..... Ok tady máte ceny Zadní led animované https://skoda-sklad.cz/index.php?id_product=623&controller=product No a přední světla Matrix: https://skoda-sklad.cz/index.php?id_product=655&controller=product&search_query=matrix&results=2 samosřejmě pak nárazní , jednotky a mnoho dalšího.... a práce je ceněná idividuálne Pokud patrik1971 mám 10000 kč jiný může mít jinou cenu atd..... Nebo napiš ferdovi ten ti zveřějní ceny :) Editováno: 3. Březen 2020, autor: jtfcobra 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 A ceny dílů v autorizaku jsou stejně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Nechci nic říkat,ale zdá se mi totální nesmysl valit toliko peněz jen proto,aby mi blinkr šel animačně.A k čemu-krom efektu je to dobré? 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 To uz radsej si toho S3 FL kupim ? nez aby som vyplazil 100k za prestavbu svetiel. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 tak nějak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wael El-Shikha Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 zeptám se jinak. S3 combi po fl. Přesněji 9/2019. Výbava Style+, virtual cocpit a navíc nějaké věci. V případě dodělání zadních světel na animované stačí vyměnit světla, dát tu chrom lištu a nakodovat a nebo se musí měnit kabeláž a jiné díly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 taky jsem to zjistoval (mam FLko, Style, atd...) a u zadnich svetel musis jeste vest kabelaz do kufru (neni tam priprava)... Kazdopadne cena byla za predelani (bez dilu) 10k... nevim zda to ma smysl kvuli anymovanemu blinkru... Spise bych to resil kvuli vzhledu samotneho svetlometu... Ale priznam se, ze mi to za cca 25k nestoji. kazdopadne kazdeho vec:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Ahoj chystám se na výměnu předku z před faceliftu na facelift.. vnější díly jako nárazník, světla apod. mám už na cestě... má otázka zní jestli mohu provizorně zapojit světla tak aby fungovali blinkry, potkávací světla a dálkové (samozřejmě bez funkční MATRIX funkce) na stávající konektor tak abych něco neodpálil.. Je svorkovnice na světlech stejná ? A další dotaz, znáte někdo číslo dílu svorkovnice do LED mlhovek ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.