Přejít na obsah

LED Matrix světla


Mirdako

Doporučené příspěvky

Rád bych se zeptal Vás, co máte u Karoqa LED Matrix světla... Zobrazuje se vám na silnici při dálkových světlech cca 10-15m před autem širší tmavý pruh po celé šířce silnice? Je to vidět za tím červeným markerem v přiloženém videu. A při příjezdu do vesnice to přepne na potkávací, které osvětlí jen pár metrů před sebe a nad/za tím je černý čtverec tmy. Chci si ověřit jestli je to u těchto světel běžné a normální, nebo je to můj problém. Děkuji.

LED Matrix.mkv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, normální to není. Nemám to natočené, ale Matrixy ti nad rámec normálního osvětlení při aktivaci nahoře "rozbalí" takovou světelnou roletu na obzoru, ve které jasně vidíš, jak vyřezávají auta okolo.....prostě v té roletě se objevují tmavé výřezy, které se mění s pohybem....

Youtube: uživatel Kia Ceed, hledej "Škoda Karoq MATRIX LED". Tam je to hezky vidět, jak to má vypadat v reálu.....

Editováno: , autor: Guppy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pruh je na videu velmi zřetelný. Na Oktávce IV je předěl mezi potkávacími a dálkovými světly taky patrný, i když tmavý pruh není až takhle moc výrazný, přestože stále jasně patrný.

 

Z toho usuzuju, že je to vlastnost, ne chyba :-D. Pro klid duše ale můžeš nechat světla zkrontrolovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem viděl recenze matrixu u karoqa, tak na výraznější slepý pruh mezi potkávacími a dálkovými matrix poukazovali. Jak je psáno výše, u O4 je ten předěl taky patrný, ale pocitově to není tak výrazné, jak se jeví z videa. Asi bych to také nechal zkontrolovat, zda není možné nějak doladit světla, aby potkávací byly lehce výš a tím překryly to hluché místo mezi nimi a dálkovými matrix.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...