Listopad 28, 20213 r Ahoj vsem, ja taky řešil černé na predek z ali a na zadek jsem poprosil synatora zda by neudelal z 3D tisku. Na první pokus docela dobry ale budu jeste ladit na predek. Chtel jsem aby nevycnival. Nastrikal jsem orig.barvou. Mozna zkusím aby nebyl vidět kraj ale aby splinul znak s karoserií.
Listopad 29, 20213 r Lidi neblaznete vzdyt ty cerne nejsou vubec pekne. Jeste si tam dejte cerne narazniky a zpetne zrcatka jako to bylo pred 20-30 roky
Červenec 31, 20241 r Ahoj všem. Sháním na Supa 3 kombi černý znak bez výplně. Nemohu nikde sehnat. Jak jste to vyřešili? Veškeré odkazy zde jsou obautodily s černým pozadím. Dily za pomoc
Červenec 31, 20241 r Znak bez vyplne snad ani neexistuje, lidi si vetsinou tu vypln prelakuji na odstin co maji na aute. Tusim se da sehnat i pres cinu ale kvalita je pry nekdy nevalna...
Červenec 31, 20241 r zadej si do googlu "znak skoda s barevnym pozadim" a muzes zkouset prochazet ... Original neni. Nekdo to dela a prodava. Jak je napsano vyse, kvalita je ruzna. Upraveno Červenec 31, 20241 r od hamoun
Červenec 31, 20241 r Jasný. Ideální bude koupit originál a nechat pozadí striknout do barvy vozu. Díky moc za info🙋🏻♂️
Srpen 10, 20241 r V 16. 9. 2021 na 16:25, Jozef999 napsal: Vyriešené Kde jste koupil ty znaky ? Hledám v té samé barvě jen na sup 2
před 7 hodiny7 hod Hľadám odporúčanie, kde kúpiť originálne čierne znaky na Škodu Superb III Liftback Sportline, r. v. 05/2017. Potrebujem predný aj zadný emblém, aby presne pasovali, a tiež zadný nápis „ŠKODA / SUPERB“. Všetko v jednotnej, lesklej čiernej farbe. Preferujem originál od Škody, žiadne napodobeniny.
před 6 hodiny6 hod přední originál není. je stříbrný. zadní všechno ve škodovce, kdekoliv. všude v prodejnách a servisech bude originál. Upraveno před 6 hodiny6 hod od hamoun
před 5 hodiny5 hod Zkoušel jsme take objednat originální díl černý přes Škodu, ale nevyrábí se. Objednal jsem ZDE kde je podrobný popisu produktu.
před 5 hodiny5 hod Ok nemusi byt uplne original ale aby to proste sedelo a kvalitativne bolo v poriadku. Cize neblednelo neolupovalo sa atd.Pozeral som aj:https://www.capforwheel.eu/sk/p/znak-skoda-90mm-cierna-leskla-5ja853621-aul-32d853621aAle myslim ze to bude cinsky fejk z temu.
před 5 hodiny5 hod 18 minutes ago, Pheorinos said:Zkoušel jsme take objednat originální díl černý přes Škodu, ale nevyrábí se. Objednal jsem ZDE kde je podrobný popisu produktu.Škoda Superb III, pouze předekPotreboval by som aj zadny znak ci pasuje aj na zadnu cast?
před 4 hodiny4 hod 8 minut zpět, Crit řekl:Škoda Superb III, pouze předekPotreboval by som aj zadny znak ci pasuje aj na zadnu cast?Píšou, že ano ZDE Upraveno před 4 hodiny4 hod od Pheorinos
před 4 hodiny4 hod 1 minute ago, Pheorinos said:Píšou, že ano ZDENazov:Přední nebo zadní znakPopis:Škoda Superb III, pouze předek:D tak si vyber :D
před 4 hodiny4 hod Jsem ten odkaz upravil na zadek. Byl jsi rychlejší než moje editace. Omlouvám se.Nevím proč, ale v Tvé citací je odkaz stále chybný. Viz můj příspěvek, nebo ZDE Upraveno před 4 hodiny4 hod od Pheorinos
před 2 hodiny2 hod ... stojí to za to, je to pěkné :) ale dobrovolně jsem se vzdal nápisu 4x4 :-D to nutně nepotřebuji .. za ty prachy :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.