jackmccool Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Já narazil na opačný problém. Již dvakrát (cca po 200km) se mi rozsvítila kontrolka tlaku v pneu, ale po změření tlaku byl tlak OK. Vždy jsem dal SET ale po x kilometrech se zase rozsvítí. Nevíte v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 něco se snímači ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Nikto nevie ako to dostat do menu maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackmccool Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 před 15 hodinami, Wittmann napsal: něco se snímači ABS? S nicim jinym, na co ma vliv snimac ABS, problem neni..:( Ma smysl napojovat se na ridici jednotku? Zjistim tam neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 ono to bere z ABS údaje, takže pokud jsou kola v pořádku... Nadruhou stanu, kdyby tam byla chyba, tak by se ti zřejmě rozsvítila příslušná kontrolka. Fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 (editace) V 6/20/2017 na 21:44, tomxass napsal: Nikto nevie ako to dostat do menu maxidotu? To by me taky zajimalo. Vcera jsem to zkousel nakodovat na MR2011. Po zapnuti zapalovani se kontrolka tlaku v pneu na chvili rozsviti, takze to je v poradku. V nastaveni MaxiDOTu se to objevilo, ale kdyz tam dam ulozit hodnoty, tak to nejprve vypise neco jako "Hodnoty tlaku ulozeny", ale jeste nez tato hlaska zmizi, vypise to neco jako "Hodnoty tlaku nebylo mozne ulozit". Nevim co s tim. Zda se, ze kontrola fungovat bude, ale asi pres MaxiDOT nepujde vyresetovat. Kodoval jsem to tak, ze jsem v jednotce ABS povolil TPM (byte 16, bit 2) i TPM via Instrument Cluster (byte 17, bit 2). Dale jsem v jednotce budiku nakodoval TPM (uz nevim jaky bit to byl, proste podle Long Coding Helper). Gateway zacala hlasit spatne nakodovani, takze jsem v ni dokodoval jednotku 4C Tyre Pressure II. Asi to bude nejaka virtualni jednotka, neco jako komfortka. Gateway prestala hlasit chybne kodovani a diagnostika je bez chyb. Tady jsem zatim skoncil. Nekde jsem vycetl, ze by se mel v jednotce ABS na jednicku nastavit jeste bit 1 v byte 16. Casem to zkusim a dam vedet. Nebo pokud nekdo poradi co dal, tak budu jedine rad. :-) Editováno: 8. leden 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Nakodoval si to spravne. Fungovat to bude, za rok mi 2x vyskocila hlaska skontrolujte pneu. Mam r.. 2011. Co je ale problem mam stary SW maxidotu a ten nepodporuje, resp. neukaze v menu tlak v pneu ani sa to neda cez neho resetovat. Reset bud cez VCDS (tak to riesim ja) alebo dorobit tlacitko resetu, alebo aktualizovat budiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 (editace) S tou hlaskiu ze nemuze ulozit mam taky.. verzi budiku mam jestli se nepletu 608 ta co to podporuje.. pls koduje se to taky v jednotce abs?? Aby to zacalo fungovat... Dik za odpoved.... Editováno: 9. leden 2018, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 před 5 hodinami, tomxass napsal: Co je ale problem mam stary SW maxidotu a ten nepodporuje, resp. neukaze v menu tlak v pneu ani sa to neda cez neho resetovat. Jenze na teto Octavii se v menu MaxiDOTu polozka tlak v pneu ukaze. Takze tady podle me bude chyba jinde. Myslim si, ze budiky to umi, ale spatne jsem to nakodoval. Jak jsem psal, vycetl jsem, ze se ma v jednotce ABS aktivovat jeste v byte 16 bit 1. @p2p: Mas nakodovany i ten byte 16 bit 1 v ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 (editace) Poprosim o radu, mam OII FL r.2010 + dorobene tlacitko TMP. V ABS jednotke (1K0907379AH) som zmenil kodovanie (byte 16, bit 2) na 113B201C092600FA880D04EC90220041"34"0000 z hodnoty xxx"30"0000. Snazim sa aktivovat TMP v Instruments (1Z0920843G), t.j. zmenit kodovanie z 110F00 na 110F01, bohuzial neuspesne. VCDS mi vypise "Coding accepted" ale hodnota sa nezmeni, po nacitani stale ostava povodna hodnota 110F00. Viete mi poradit v com moze byt problem ? dakujem za radu Editováno: 21. leden 2018, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Tyto budíky nemají z výroby podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 (editace) Dakujem za odpoved. Je nejaka moznost ako to sprevadzkovat, napr. update SW budikov a pod., popr. to rozchodit cez Maxidot. Editováno: 21. leden 2018, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Budiky kontrolku umi, neumí reset přes maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 (editace) Vdaka za info. Prave som tu niekde nasiel, ze Maxidot v OII FL podporoval reset TMP tusim az od r.v.2012 a vyssie. Editováno: 27. leden 2018, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Ja mam 2011, ked zasvieti kontrolka musim resetovat cez VCDS /nechcem tam dorabat a pajkovat kable/. Cez budiky sa to da resetovat len ak je novsi SW budikov, ale mne napr. neodpisal nikto zo SLovenska co to vie... v CZ to vie tusim ferda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Jo Jo nutná úprava eeprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 (editace) Cez Maxidot to nepotrebujem, mam dorobene tlacitko reset TMP. Aj tak je v mojom pripade s pouzitim tlacitka TMP na palubovke a budikov 1Z0920843G nutna uprava eeprom ? alebo mam este iny problem, preco to neviem aktivovat v budikoch, dakujem za radu Editováno: 27. leden 2018, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 To co nastavuješ je zobrazení tlaku pneu v menu maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Dik za radu, niekto tu riesil OII FL r.v.2010 a menil aj kodovanie v budikoch 17-Instruments tak som myslel, ze musim aj ja Staci teda v pripade, ze mam SET tlacitko zmenit iba kodovanie ABS jednotky a malo by to fungovat ? Kodovanie ABS som zmenil na 113B201C092600FA880D04EC90220041"34"0000, ale po stlaceni SET sa nic nedeje, ziadny zvuk a nerosvieti sa ani kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 (editace) Skusal som urobit reset TMP cez diagnostiku, 03-ABS>04-Basic Settings>Group 042>Go!>Reset status zobrazi: "Running", rozsvieti sa kontrolka TMP na palubovke a skonci to vysledkom "Done" a po chvili kontrolka zhasne. Mne sa to javi tak, ze cez diagnostiku to funguje. Z toho mi vychadza, ze mam mozno zapojene tlacitko na nespravny pin v ABS jednotke. Vie mi niekto poradit aky pin je spravny pre jednotku 1K0907379AH (ABS-ESP-ASR) OII FL 2010, dakujem Editováno: 23. leden 2018, autor: salate 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Ak by niekto potreboval pre ABS jednotku 1K0907379AH (ABS-ESP-ASR) OII FL 2010 je spravny pin pre pripojenie reset tlacitka TMPS, pin c. 35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telkom Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Máš to vyzkoušený? U mě pin 35 nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Ahojte, na aliexprese som videl milion linkov na tlacitko + kabelaz. Mam to dokodovane na OII FL 2011, chcem tlacitko + kabelaz, poradite mi co kupit? Ide mi hlavne o to, aby nebolo ako past na oko nejake sede a kazdy uvidi, ze tam je nieco dorabane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 (editace) Neviem kolko stoji na Aliexpresse, osobne by som kupil original Skoda, cena 20-30eur. Editováno: 28. leden 2018, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.