_Denis_ Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Hezký popis i foto Nikdy to nebude luxus první třídy, no líbí se mi a to jednoznačně více než OIV.Co ten vršek palubky se zvláštním vzorem - je taky měkčený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Ano je, jen kus té lišty s tím ambientním páskem pod oknem ta už je tvrdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Ten Seat vypadá fakt luxusně. Musím říct, že se posunuli hodně, ale fakt hodně moc nahoru. Líbí se mi to mnohem víc jak Golf. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) Tak uvidí se, co A3 a třeba nová Astra od PSA může být zajímavá. Hybridní Mégané by měl stát cca.700tis, to nezní špatně. Editováno: 20. Květen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Test Golfu VIII TDi DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Koukám, že u toho Leonu jsou ty nové vypínače světel ne zrovna šťastně umístěny, klasický koncernový otočný ovladač světel řidič snadno uchopí poslepu a může s ním otáčet, aniž by se na něj kdy díval, tady je podle fotky takové dost nepraktické a mimo zorné pole řidiče? Jinak Leon pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Taky bych radši otočný klasický. Jinak zdá se mně to a nebo nemá Leon krytku zámku na dveřích řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Krytku nemá jako Golf VIII a ovladač světel je také převzatý z Golfu, to je ta jejich novodobá digitalizace. Odezvu to má velmi dobrou. Na dálnici za mlhy hledat zapnutí mlhovek po slepu jen tak nepůjde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 před 4 hodinami, Pawouk napsal: Koukám, že u toho Leonu jsou ty nové vypínače světel ne zrovna šťastně umístěny, klasický koncernový otočný ovladač světel řidič snadno uchopí poslepu a může s ním otáčet, aniž by se na něj kdy díval, tady je podle fotky takové dost nepraktické a mimo zorné pole řidiče? Jinak Leon pěkný. Tak ono je otázkou, jak často saháš na vypínač světel. Já na něj nesahám, pokud není mlha. A to je v Praze kolikrát za rok? 15 krát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Vzhledem k pofidérní funkčnosti automatického zapínání světel často. Navíc ne každá výbavy má tuto automatiku, a nevím, jak to je teď u těchto nových modelů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Mě přijde divné to ambientní osvětlení pod předním oknem. Asi by mi to vadilo při výhledu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Nebo to bude naopak suplovat funkci difuzního osvětlení, které se do nových aut pro další náklady dnes většinou už nedává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Tím faceliftem to podle mě u Hnůjdeje zkonili.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 připomíná mi to focuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Ten na fotce v ceníku vypadá hrozně, ale už jsem jich potkal pár v provozu a ta Nline nebo vyšší výbavy s LED světli vypadají k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Ten NLine Premium HB CRDi vypadá dobře za tu cenu.Měl jsem firemní i30 2 FL CRDi a až na to modré podsvícení to bylo moc fajn auto, hlavně motor. Vůbec se nedivím těm registracím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 (editace) V 20. 5. 2020 na 11:55, Jan R. napsal: Tak uvidí se, co A3 a třeba nová Astra od PSA může být zajímavá. Hybridní Mégané by měl stát cca.700tis, to nezní špatně. Co se Renaultu týče, s tím to vypadá docela špatně....https://www.autoforum.cz/predstaveni/kolaps-renaultu-je-vetsi-nez-se-zdalo-konec-ceka-ctyri-tovarny-a-pet-modelu/https://www.auto.cz/renault-muze-zaniknout-varuje-francouzsky-ministr-134539 Editováno: 22. Květen 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Jj četl jsem něco, hlavně chtějí zrušit Alpine a zavřít legendární Dieppe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Test Leonu. Až na infotraiment supr. https://www.auto.cz/s-novym-seatem-leon-poprve-v-cesku-mildhybrid-1-5-etsi-je-skvely-134579?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR1CFMlQ1vjhmrgouKciyqV9WVJM7R1z126PE81D3famTk9TRb0VPa4G23U 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Test od jiné redakcehttps://m.autorevue.cz/seat-leon-4-2020-prvni-test-15-tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Také se jim líbila ta imitace dekoru, co kus plastu dokáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Jak komu, za mě něco jako dřevo v plastu fuj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Za mě zlatý střed - k černé ne, ke světlé ano. Spíše ale světlé odstíny matné imitace, ta tmavá nic moc a kořenové v lesku už vůbec, to je za zenitem. [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.