PetriCZECH Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 No...viděl jsem jej na živo až dneska. Verze Lounge....sedadla super, potah na palubce taky super. Co mě teda zarazilo je plastový kus něčeho, co má imitovat přihrádku před spolujezdcem (Octavia 3 měla teda kvalitnější kus plastu) a hlavně mi chybí Simly Clever prvek v podobě odkládací přihrádky na brýle v prostoru u zrcátka.... Jinak jsem se koukal u Hlaváčka v Olomouci a situace jako vždy - prodejci mezi sebou štěbetají a potenciálním zákazníkům se vůbec nevěnují. Mimochodem, vedle v salonu měli venku Sorento a jen tak z dálky to vypadalo docela dost dobře 🙂 Zadek jsem neviděl, ten se mi ale nelíbí ani na fotkách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 Tak včera jízda s výbavou Sportline.DCC podvozek filtruje dobře,jak špatnou okresku,tak hladký asfalft.Tlumení hluku svělé.Sportline má tlumící skla.Bzdy brzdily velmi dobře.Ty mě překvapily,protože vzadu jsou bubny.Asistovaná jízda 2.0 moc dobrá věc.A v kombinaci s elektrikou dokonalé.Auto bylo na 20" kolech.Interiér prostorný,všude dost místa,jak vpředu,tak vzadu. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Cesta do HR Asi to nebude takové marné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Wallbox Škoda: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Cena 30 000kč vč.DPH mi bylo řečeno dealerem ......pro plug in hybrid zbytečnost, u enyaqu bych to bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Od kterého KT budou dostupné tyto systémy ?: 1.Asistent pro vyhýbání v městském prostředí 2.Automatické parkování 3.Asistent pro předjíždění 4.Uložený parkovací manévr 5.Parkování na dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Systémy z mého předchozí příspěvku budou dostupné od 4Q 2021. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Nabíjecí příslušenství: emobilita_prislusenstvi-pro-domaci-nabijeni.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Spíše, jestli mají dost dílů https://www.autoforum.cz/predstaveni/o-skodu-enyaq-je-na-otevrenych-trzich-minimalni-zajem-pri-jejich-cenach-neni-divu/?fbclid=IwAR3y7jwDksGMhljhBPV2ybHm-lr_rzf1KmQgI06lpSUbZGTkfzYteuO-HLo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Nedávejte sem ty odkazy z Autofora.To je jak číst Řetězové maily v autech... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 @Dixik2Takže jenom pozitivní názory a zprávy? Nechceš zde doufám zavést cenzuru? 3 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Crystal Face bude ve výrobě od 34. týdne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Kdy ty škodovky budou zase spolehlivé a dostupné … https://auto-iv.cz/uncategorized/skoda-enyaq-iv-2blog-zatekani-do-vozu-nafukovani-baterie-reklamace/?fbclid=IwAR2GV6n8qrs81Q7nvH_eSh1zgRPK3kj9L81MaZsrh-QVNco_dxRSVgxrKwo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Testujeme novou Škodu Enyaq Coupé: Prohlédněte si velkou galerii i video | auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Tisková mapa Enyaq iV Coupe: https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/nova-skoda-enyaq-coupe-iv-covered-drive-tiskova-mapa/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Spotřeba dle NEDC, Cx Coupe iV 80: 15,4 kWh/100km, 0,240–0,271 iV 80: 16,0 kWh/100km, 0,267 Tady by to mohlo dávat i nějaký smysl tato karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSE Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 No nevím, na tom dojezdu to zase taková změna nebude. Každopádně mi tam štve ta panoramatická střecha v základu, to je věc kterou bych tam nechtěl ani zadarmo. Navíc jsem někde četl, že tam už nebude ani ta zatahovací roleta, takže na léto opalovací krém na pleš nebo čepici :-). A další kila navíc, je ale pravda, že vzhledem k váze vozu to asi takový problém nebude. A ještě mi tam schází odvětrávané sedačky. Doufám, že brzy dorazí L&K a s tím i tyto sedačky. Už na prvních fotkách Enyaqu se s tím Škoda chlubila (Na displeji bylo vidět ovládání odvětrávání) a od té doby nic. U auta v této cenové kategorii bych to očekával..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Udělá to nějakých 30km v normovaném dojezdu, reálně čím vyšší rychlost tím větší rozdíl... Ty sedačky taky čekám kdy přijdou, na prvních fotkách byli a teď jako by se po nich slehla zem... Ta panorama by dle videí měla být bez zakrytí, což je myslím docela problém (stejně tak to má mít řešené FIV...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 https://www.youtube.com/watch?v=BKWK092KNZA No,nechtěl bych s tím jet na dovolenou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Panoramatická střecha má mít povrch odrážející sluneční paprsky, proto prý roletku nepotřebuje. Podobný jako má Fabia IV - ovšem u Enyaqu má být ještě lepší a proto už bez ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2021 https://www.novinky.cz/auto/clanek/papeze-vozi-na-slovensku-skoda-enyaq-ma-nekolik-specialit-40371932?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSE Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 30 km je docela dost, ale ta prosklená střecha je fakt nesmysl. Uvidíme až to bude na showroomech.... Jinak jsem měl Enyaq (150kW) na víkend a za mě fakt super až na několik drobnosti: 1/ Zvuk blinkru, na prvním semaforu jsem hledal v menu kde se dá nastavit hlasitost. Je podstatně hlasitější než běžné blinkry, jde to z repráků. Zase někdo ušetřil 15Kč za auto. Kdyby to alespoň bylo nastavitelné.... Moc mi to teda k dávání blinkru nemotivovalo :-). 2/ Přihrádka na drobnosti mezi řidičem a spolujezdcem funguje jako reproduktor zesilující klepání čehokoliv co se do ní vloží. Nelze to použít. 3/ Kaplička je fakt malá, v kontrastu s tím 13,3" notebookem uprostřed je to divný. Ale zvyknout se na to dá. A pak samá pozitiva, 15...25kWh/100km dle jízdy, rekuperuje to i tam kde bych to nečekal. Dlouhodobý průměr 18,8kWh/100km a tam jsem se vešel i já. (SIII 2.0 TDI 147kW 4x4 mi žere 6,3 cca). Z dojezdu (za současných teplot s klimatizací) 535 nebo kolik uvádí Škoda je v reálu 430, co jsem projel odpovídalo očekávání palubního počítače +- 3km. V zimě to bude samozřejmě míň. Na cesty do ciziny asi zatím asi ne, ale pro každodenní cesty do práce a po ČR proč ne, zvláště pokud má člověk možnost nabíjet doma, ideálně ze solára. Za mě pokud takhle dobře dopadl hned první počin s tímhle pohonem, tak si myslím, že to spalováky brzy převálcuje. Ticho, sametový pohon bez cukání (zdravím DSG). Jakmile to výrobci rozjedou v množství, tak bude i cena, dojezd a rychlost nabíjení vyřešena. A to jsou technické problémy a technici to vyřeší. Navíc bych řekl, že si někdo v koncernu spočítal, že to jednou vyrobí laciněji a proto to tak tlačí. Použitelné je to za mě už teď, halt jen na dovolenou do zahraničí bych s tím zatím fakt nejel.... 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Byl jsem se na to podívat v salúnu a za mě dobrý. Projet jsem se raději nebyl, to je u mě nebezpečné, bo by se mohlo stát, že by se mě zalíbilo a koupil bych si to. Ale jen jako druhé, nebo třetí auto do rodiny, na nákup, do práce a okolo komína. Tunu dřevěných briket s tím neodvezu, do Chorvatska bych s tím jel o několik hodin déle a s elektrocenrálou v kufru pro všechny případy. Ty prachy bych také za druhé nebo třetí auto do rodiny nedal, takže zatím ještě na další tři čtyři roky pořídím jako nástupce Karoqa za mega nějaký hybrid a zbývající půl mega můžu ještě investovat na střechu do solárů na zvýšení energetické nezávislosti domácnosti. Ale za pár let, se solární nabíječkou v garáži, cenově to bude srovnatelné, nebo levnější než ropáky, proč ne. Vývoj jde dopředu a pára měla také spoustu odpůrců, než se prosadila :-) ... Tady je spíše problém, že elektromobilitu EU ekofašisti prosazují přes mrtvoly, ono by se k tomu dospělo i přirozeným výběrem ... Chtě nechtě, jednou prostě Enyaq, sice x-té generace, v garáži bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2021 https://fdrive.cz/clanky/enyaq-je-hit-vime-kolik-na-nej-skoda-auto-eviduje-objednavek-7770?fbclid=IwAR1w7e4aDdkJHUpPkwL8WJwZGGAGVsvT6OT0Ug8o1G2UfECzGbbglk1AggQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.