aamooner Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 To nevím, protože Carista mi na T-ROcku jede, proto jsem byl celkem překvapen, že car scanner ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Tak to třeba bude adaptérem? Mě třeba Carista a Car Scanner jede a VAG DPF ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aamooner Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 No nevím, kdyby to bylo adaptérem, tak se k autu nepřipojím vůbec ne? Právě nefunguje jen fce kódování, např. diagnostika vad apod. funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Tak to už fakt nevím. Mě to třeba při nějakým složitějším kódování psalo: Chyba kódování nebo vadný klon ELM327. Zkus se připojit k autu, a nahoď sem screenshot z aplikace ELM327 identifier https://play.google.com/store/apps/details?id=com.applagapp.elm327identifier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aamooner Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Tady posílám screeny co mi to ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Tak adapter je asi dobrej... Ale jak říkám - je ti kus od kusu... Spoustě lidí taky jde Carista a nejde Car Scanner, nebo naopak... Ještě zkusit vybrat jinej profil připojení v nastavení...víc už asi neporadím, i když bych rád... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aamooner Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 @hardhouse.trip Jen FYI, tak změna profilu pomohla a už to funguje! Konkrétně 2 profil shora. Díky za pomoc a trpělivost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Zkoušel jsem na FIII Style rv.2017 aktivovat corner, skrze car scanner a ač se to tváří, že ok, tak nefunguje. Napadá někoho, v čem by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyv Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 (editace) Dnesna aktivacia pro verzie Car Scaner a skusanie niektorych dokodovanych veci Superb 2018 - upozornenie na nezapnuty pas zrusene - otravna signalizacia otvorenych dvery pri zapnutom motore zrusena - skratena doba ostrekovacov svetiel - zobrazenie rychlosti ventilatora v rezime AUTO - zobrazenie volneho miesta v nadrzi - doladenie 10farieb nalad.osvetlenia interieru podla seba ( tu sa uz neviem trafit/nastavit cisto bielu ako bola povodne asi chyba kodovania) tiez 30farieb som nerozchodil Skusal som aj dobu zdvihania okien po vypnuti zapalovania ale toto som nerozchodil s roznymi hodnotami Editováno: 10. Červenec 2022, autor: lukyv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simak73 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. když chci zkusit cokoliv udělat, např. protočení ručiček tak mi aplikace napíše Aktuální stav neznámý. Když kliknu na povoleno tak po chvili napiše Chyba kódování. Auto je Kodiaq 2019 2.0 tdi 110kw -> chip. Adapter ELM327 mám tenhle: https://m.sunnysoft.cz/z/519PCI-1020/mobilly-elm-327-automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-pro-android-cz-aplikace.html. Vyzkoušeno jak na ios tak android. Na Caristu se s tim vůbec nepřipojím. Děkuji za rady ScreenShot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyv Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 (editace) A test adapteru OBD2, vsetko ako ma byt? Editováno: 15. Červenec 2022, autor: lukyv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Řekl bych že to bude verzí 2.1, je potřeba 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Tak a uz mame vytaza... V kruzku je odpoved... Verze 2.1 to je zle. Ma to byt v1.5 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 V 7. 7. 2022 na 19:27, Lancelot napsal: Zkoušel jsem na FIII Style rv.2017 aktivovat corner, skrze car scanner a ač se to tváří, že ok, tak nefunguje. Napadá někoho, v čem by mohl být problém? Tak dnes jsem snad poprvé od kódování jel v noci, ovládač světel v režimu AUTO a corner funguje. Tak buď se to uleželo :D nebo to funguje jen v režimu AUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovis Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 (editace) Ahoj mám dotaz, potřebují vypnout kontrolu prasklých žárovek u couvaček, je to tato položka viz. foto, abych něco nepomrvil. Pokud ano, je tam jen levé světlo a chybí mi tam právě, chci dát do couvaček led žárovky místo obyčejných. Díky za odpověď Fabia III rok.2022 Editováno: 20. Září 2022, autor: ovis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvss Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Ahoj, věděl by někdo kde, respektive zda to vůbec Car Scanner umí - nastavit povolení nastavení automatického zamykání při rozjezdu v Infotainmentu? Položku tam sice mám - ale když na ni klepnu - zobrazí se mi "Tato funkce není dostupná". Samotné zamykání mi funguje, ale nemůžu ho nastavovat v autě. Jediné co jsem v Car Scanneru našel je položka "Lock menu in MMI" - ale tu mám na Active a stejně to nefunguje :( Zkouším na Fabii III. Mimo jiné, když bylo auto nové - tak to fungovalo, ale od té doby co jsem si začal hrát s Car Scannerem a Caristou jsem pravděpodobně něco pokazil :D Přes VCDS by se to mělo dát nastavit - viz. přiložený screen, ale v Car Scanneru jsem nic nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 On 7/7/2022 at 7:27 PM, Lancelot said: Zkoušel jsem na FIII Style rv.2017 aktivovat corner, skrze car scanner a ač se to tváří, že ok, tak nefunguje. Napadá někoho, v čem by mohl být problém? to je bohuzel jako vesteni z koule u techto aplikaci u kterych nevis co tam ta aplikace vubec pozmenila v jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 34 minutes ago, vvss said: Ahoj, věděl by někdo kde, respektive zda to vůbec Car Scanner umí - nastavit povolení nastavení automatického zamykání při rozjezdu v Infotainmentu? Položku tam sice mám - ale když na ni klepnu - zobrazí se mi "Tato funkce není dostupná". Samotné zamykání mi funguje, ale nemůžu ho nastavovat v autě. Jediné co jsem v Car Scanneru našel je položka "Lock menu in MMI" - ale tu mám na Active a stejně to nefunguje Zkouším na Fabii III. Mimo jiné, když bylo auto nové - tak to fungovalo, ale od té doby co jsem si začal hrát s Car Scannerem a Caristou jsem pravděpodobně něco pokazil Přes VCDS by se to mělo dát nastavit - viz. přiložený screen, ale v Car Scanneru jsem nic nenašel bohuzel to je úděl těchto aplikací.. stejne jako prispevek vyse.. nevis co ti tam ta aplikace vubec v jednotce zmenila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Před hodinou, kvetosm napsal: to je bohuzel jako vesteni z koule u techto aplikaci u kterych nevis co tam ta aplikace vubec pozmenila v jednotce Víc jak před měsícem jsem psal, že to funguje. Netestoval jsem to ve vhodných podmínkách - za tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvss Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 (editace) @kvetosm Ano, také bych řekl, že u @Lancelot byl problém spíše v tom, že Corner fungují v režimu Auto a až se rozsvítí klasické potkávačky. Souhlasím, že těžko říct, co přesně Car Scanner dělá. Na druhou stranu, nastavil jsem s ním všechno možné, má Longcoding, dokonce pro světla má i možnost měnit Adaptation, takže to považuju za poměrně schopnou aplikaci :-) A proto je tu tahle diskuze - třeba se s tím někdo jiný setkal a dokáže poradit :-) Editováno: 24. Říjen 2022, autor: vvss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 Tak to je pak zase o necem jinem no 🙂 Kdyz clovek nevi, jak co kdy ma fungovat 🙂 Corner samozrejme funguje jen kdyz jsou aktivni (rozsvicena) potkavaci svetla.. Tudiž bud v rezimu auto kdyz sepne automaticky potkavacky..nebo klidne i ve dne kdyz si das natvrdo prepinac do polohy potkavacich svetel 🙂 Jinak posledni zkusenost dva dny zpet - majitel si pres apku zkusil aktivovat corner--vysledek - corner nefunkcni a rozhazena jednotka elektriky 🙂 zalohu si neudelal a zda opravdu chtel jen aktivovat corner nebo toho zkousel vic, to vi samozrejme jen on sam 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvss Vloženo 29. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2022 A co znamená rozházená jednotka elektroniky konkrétně? A přesně - když člověk zcela přesně neví co dělá, tak bych si tipl, že to není chyba aplikace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petvos1982 Vloženo 12. leden 2023 Sdílet Vloženo 12. leden 2023 Ahoj prosím o radu S3 mám problém s topením. Fouká pouze chladně a jen u řidiče. Provedena kalibrace Climatronic. Proplach výměníku tepla. Nový sensor kvality vzduchu, ale stále nic. Ještě zkusím výměnu potenciometrů v servo moterkách V158 a V159. Existuje nějaká tabulka dlouhého kódování 08.Heater and climate v diagnostice Car Scanner Pro 1.95.0 pro nastavení těchto klapek přes nějaký Byte/BIN. DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 V 30. 10. 2022 na 0:21, vvss napsal: A co znamená rozházená jednotka elektroniky konkrétně? A přesně - když člověk zcela přesně neví co dělá, tak bych si tipl, že to není chyba aplikace.. Tak tak... hlavně tam píšou - před kódováním zálohovat! Stačí modul 3, 5, 8. Víc nemusíte, alespoň mně to přijde zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martos84 Vloženo 13. Červen 2023 Sdílet Vloženo 13. Červen 2023 Nová PRO verze by nebyla? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.