Přejít na obsah

Scala - Bolero - Wireless CarPlay

Doporučené příspěvky

Sice mám ve Scale bezdrát, ale čistě ze zvědavosti jsem jeden adaptér s UBC-C konektorem objednal a vyzkouším ho. Pokud se osvědčí, tak vypínám BT a wifi na rádiu, abych tomu chudáčkovi trochu odlehčil, po 5 letech už začíná stále častěji žít svým životem. Navíc iphone 11 fungoval naprosto spolehlivě, ale iphone 16 se občas odpojí a okamžitě zase naběhne. Třeba bude adaptér spolehlivější, uvidím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, vormen napsal:

Sice mám ve Scale bezdrát, ale čistě ze zvědavosti jsem jeden adaptér s UBC-C konektorem objednal a vyzkouším ho. Pokud se osvědčí, tak vypínám BT a wifi na rádiu, abych tomu chudáčkovi trochu odlehčil, po 5 letech už začíná stále častěji žít svým životem. Navíc iphone 11 fungoval naprosto spolehlivě, ale iphone 16 se občas odpojí a okamžitě zase naběhne. Třeba bude adaptér spolehlivější, uvidím. 

BT budeš potřebovat pro volání. A kontakty. Jinak to budeš lovit přes telefon. Ale zkus potom jak se to chová přes adaptér a dej vědět. Tohle jsem nezkoušel. A popis jak jak to zprovoznit máš o pár prispevku víš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...