honza-marek Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Řešil jste někdo zápis distančních podložek do TP? Jaká je optimální šířka na Superb 3? Nechci aby to lezlo ven... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Já jsem ještě neviděl homologované a zapsané podložky pod kola. To existuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 10. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Ano lze. Musíš vybrat takové které mají certifikát TUV a pak je nechat schválit. Poté zápis do TP https://forum.skodahome.cz/topic/127398-roz%C5%A1i%C5%99ovac%C3%AD-podlo%C5%BEky-pod-kola/page/7/?tab=comments#comment-2405949 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Tak jsem zas o něco informovanější. Jsem to nikdy neřešil, ani jsem o možnosti zápisu neslyšel. Co jsem koukal na kola, tak bych tam dal 15mm, to si myslím bude akorát pod fabrický kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 (editace) Mám osobobní zkušenost. Posílam odkaz kde jsem to popsal zde na fóru. https://forum.skodahome.cz/topic/127398-roz%C5%A1i%C5%99ovac%C3%AD-podlo%C5%BEky-pod-kola/?do=findComment&comment=2405936 Pokud něčemu nebudete rozumět napište Editováno: 11. Březen 2020, autor: Yaris 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 12. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Ano díky tobě jsem dostal ten nápad jít stejnou cestou :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Ahoj. Neví někdo jestli lze takto nechat schválit a následně zapsat podložky Eibach Pro-spacer? TUV certifikaci mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 17. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Pokud mají certifikaci tak stejným způsobem jako je uvedeno výše. Akorát posudek bude stát asi 2tis kč. Potřeba ověřit emailem na schvalovani-kol.cz. Dnes mě dorazily podložky SCC tak bude co dělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Jak široké podložky jsi zvolil? Jinak odepsali mi, že to jde za 2000,- Kč. Teď jsem akorát ještě zjistil, že mám v TP v kolonce variabilní provedení vozidla uveden maximální rozchod kol, tak nevím jestli to nebude problém. Kolega výše, kterému se povedlo zapsat, tam má uvedený rozchod ale ne maximální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Zkus se jich zeptat jestli to je problém? Zvolil jsem 1,5cm pod všechny kola. Už jsou doma, ale hodím je tam asi rovnou až s letními koly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Zeptám a pak dám vědět. Já vzal 2cm a kola mám origo 8Jx19 ET44 tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 (editace) PepeRS245: Jak jsi dopadl? Já dnes zapsal podložky na úřadě. Návod pro všechny: Vyberte si SCC podložky s TUV. Například zde: https://www.alutechnik.cz/ Následně si nechte udělat posudek ze zkušebny za 1000Kč https://www.schvalovanikol.cz/ Detailní popis zde: https://www.schvalovanikol.cz/wp-content/uploads/2021/08/TZV_navod_podlozky.pdf Poté s posudkem na městský úřad - odbor dopravy kde to za 50Kč zapíšou do techničáku viz níže Editováno: 19. Říjen 2021, autor: honza-marek přidáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Podložky Eibach také zapsány posudkem přes schvalovani-kol.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 27. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Pěkný :) 2cm na předek mě přišlo už dost. Řekl bych že kolo už malinko leze ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Je to akorát si myslím. Já se chtěl hlavně vyhnout dlouhým šroubům a 20mm je nejmenší šířka pro to dvojité uchycení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) S 15mm podlozkami vpredu aj vzadu je to myslim uplne akurat zarovno...dnes nahodene. Editováno: 30. Duben 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 29. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 I se zápisem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Behom tyzdna bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 aj pocas covid 19? udajne celkom problem sa dostat k zapisovaniu hocicoho. mas aj link kde si to kupil prosim ta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 29. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) před 40 minutami, Kelso napsal: aj pocas covid 19? udajne celkom problem sa dostat k zapisovaniu hocicoho. mas aj link kde si to kupil prosim ta? Tak u nás jsem čekal 14dní v pořadí. Nyní už fungují normálně ale v omezeném režimu. Kupoval jsem zde: https://www.alutechnik.cz/hledani/rozsirovaci-podlozky_65509/?custom_f_16[0]=31352d3139206d6d Případně si vyber jinou šírku vlevo.... K tomu delší šrouby: https://www.alutechnik.cz/dle-znacky-automobilu/skoda/superb/iii-3t-2015-2020-sedan/index.php?keyword=s17d43r13&search=true&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=0&Itemid=189 Editováno: 29. Duben 2020, autor: honza-marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxx Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) Je poznat, ze mate podlozky z hlediska jizdnich vlastnosti (mekci auto, houpani, horsi drzeni v zatackach)? Snese to i ostrou / sportoni jizdu? Uvazuji o podlozkach Eibach spacer pro (20 mm). PepeRS245: Co predni kola? Nevycnivaji par mm? Vlezlo by se dozadu 25 mm? Editováno: 29. Duben 2020, autor: uxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Tam,kde som kupoval ja ma priamo od 20tky hlavne dozadu odhovorili.Vraj par dni dozadu niekto u nich kupil a montoval 20mm dozadu a pri prepruzeni a nalozenom aute skrtal o lem blatnika.25 uz musi byt riadne za ciarou.Ako som pisal a nafotil,bezpecna a zarovno je ta 15tka,20tka uz podla foto od pepeho pretrca,ale ak to niekomu nevadi a nechodi nalozeny,preco nie. Zviezol som sa zatial malo,ale volant zostal pevnejsi,aj v rezime comfort,okamzita reakcia pri zatoceni......a skvelo to vypada:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Daval si robit aj geometriu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 29. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Podle fyzicky by to mělo být měkčí, ale nepoznal jsem to. Do zatáček naopak lepší. Geometrii jsem nedělal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Tiez som nedaval....resp podla akych hodnot by to nastavili,ked sa s takymto doplnkom u Skodovky nerata.To by sa museli nanovo kalibrovat asi aj asistenti..... Ale asi nebude nutna takato prehanka....aj v TP su predsa ine parametre diskov a sirky pneu a tiez nerobime geo a kalibraciu asistentov.Pokial sa tam nenalozi nejaka ustrelena prasarna,nemal by to byt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.