Houska #2 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Ahoj všem, kluci jakmile jedu v noci 75% na mě bliká na potkávací světla, a podotýkám dálkové nemám....jako kdyby se světla kalibrovala špatně. Nebo taky na vás blikají? díky za odpovědi! ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Neblikají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trogar Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 U mňa to je v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 ....takže asi servis, aby to zkontrolovali!!...protože to není určitě příjemný a je to nebezpečný!!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Na me občas taky blikaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 před 29 minutami, petr1402 napsal: Na me občas taky blikaji .....já zitra brnknu do AS, a dám vědět, kluk odsaď..(hrozný slovo, že?:-)), to víš plzeňááácííí)...odtud taky říkal, že na něj blikaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Bude to ledkama, svítí docela dost a lidi na to ještě úplně nejsou zvyklí ? stává se to u tátovi co má Toyotu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Jestli bliká 75 % řidičů, tak je určitě něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Tolik zase ne, ale řekněme, že tak 1z20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 U me tak 1 z 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Njn SUVečka... světla vysoko, předpokládám těsně pod limitem 800mm, který je možný pro 1% sklon, takže polovina řidičů na nerovnostech dostane plnou palbu do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 před 40 minutami, Supermarine_Spitfire napsal: Njn SUVečka... světla vysoko, předpokládám těsně pod limitem 800mm, který je možný pro 1% sklon, takže polovina řidičů na nerovnostech dostane plnou palbu do očí. ...na mě blikají i na rovině, třeba to půjde upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 před 8 hodinami, Bumbisek napsal: Tolik zase ne, ale řekněme, že tak 1z20 ...hele já potkal ve středu z odploky pět aut , jel jsem v 23:45 a tři mě vyblikali, z toho jeden kamion a do mě pustil uplně všechny světla co měl :-))) tvl, to byl šajn!:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Jojo to je krásné ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Tak jestli i kamion, jehož řidič má hlavu tři metry vysoko, tak je něco hooodně špatně. Najeď proti zdi a koukni jestli nemáš světla výškově mezi sebou rozštelovaná. Když budeš od zdi couvat hrana světla by měla klesat dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 občas mě taky někdo problikne, ale jen např. na nějakém kopečku, kde auto v protisměru jede zespodu. Jenže s tím se nedá dělat nic, dělají to všechna světla a tím, že ty ledky jsou ostřejší, někteří si myslí, že to jsou dálkáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Dnes jsem zavolal do AS Volf, světla se kalibrují podle zatížení auta na zadní nápravě, jsou tam senzory a ty společně s počítačem nastavují světla, v podstatě prý s tím nejde nic dělat je to automatika. Světla jsou prostě víš a ostřejší....tak holt nechám protijedoucí blikat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Vyjádření AS není ani potřeba jakkoliv komentovat. Opět ukázali, že nemají ani ponětí o tom, co prodávají. Samozřejmě se světla dají seřídit/resp.seřizují se za pomocí diagnostiky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 No tak tohle jestli ti řekli do telefonu v AS tak jsem o nich ztratil všechny iluze. Světla jsou nastavitelná jak mechanicky, tak diagnostikou. Většinou je potřeba udělat obojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Jednou za čas mě někdo problikne. Maximálně jednou nebo dvakrat za mesic. Světla mam měněný + reklamace na seřízení. V mém případě po výměně světel svítili do země tak že se mi ve tmě jelo hodně špatně. Po seřízení to svítí parádně a řekl bych že až moc do dálky. Myslím si že občasné probliknuti je kvůli nerovnosti nebo tím že řidiči nejsou zvyklí na led. Jak tady někdo psal led světla mají vysokou svítivost a na SUV jsou výš.Odesláno z mého Pixel 2 XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 A hlavně jde o to,( jak se píše i v brožuře) světla reagují na rychlost auta. Čím jedeš rychleji, tak svíti dál. Nevím podle jakych věci se to nastavuje, ale jde to poznat. Ve městě to sviti blíže k vozu a mimo město ty světla sviti dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timbuto Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Zdravim vsechny, vcera poprve jizda v noci a rozpaky. Dalkovy super, prepinani taky, ale tlumeny hruza. Sviti jen kousek pred auto, nic jsem nevidel. Zvedaji se vam svetla v zavislosti na rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Nezvedají se dle rychlosti. Pokud máš pouze základní LED světla, tak si na bílém šroubu na světle označ tužkou původní pozici a otoč o půl otáčky (max 1 otáčku) světla nahoru a máš to vyřešený. Z výroby svítí zbytečně moc nízko, hned před auto. (Tento postup aplikovat pouze pro "hloupá" LED. Složitější technika vyžaduje sofistikovanější výbavu.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvagi Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Podle me se na Karoqu LED svetla zvedaji dle rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timbuto Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Myslel jsem, ze Karoq ma jen jedny LED svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.