Září 3, 20205 r ale aj touto appkou Skoda Connect sa Skoda prezentuje a tie podmienky si len ona same take vytvorila... a oni na nej stale pracuju, len im to dlhsie trva, kym z nej urobia pre nas vsetkych prijatelnu aplikaciu...
Červen 9, 20214 r Jaký infotainment musí být ve voze, abych viděl v aplikaci parkovací místo vozidla? Amundsen? Nebo stačí Bolero? Diky
Červen 10, 20214 r Právě se v tom nevyznám, zdá se, že auto musí mít vzdálený přístup. Pokud tam není, nefunguje to asi ani s Bolerem.
Červen 21, 20214 r Mam trochu jiny dotaz. Mam tez Bolero a Skoda Connect. Vse funguje ve skoda aplikaci jak ma, ale kdyz jdu primo na skoda-connect.com tak vidim jen zakladni veci jako to bylo predtim nez jsem si dokoupil skoda connect. Tj, detaily servisniho partnera a kolik km mam na tachometru. Kdyz kliknu na licence tak vidim jen Proaktivni servis. Je toto normalni? Nebo bych na webu mel videt vse ostatni jako v aplikaci (pozice zaparkovani, jizdni data atd...)
Duben 10, 20232 r Dobrý den, u svého vozu Škoda Kamiq jsem chtěl provést aktivaci služby Škoda Connect. Do e-mailu jsem obdržel kód pro aktivaci. Ve voze mám infotainment Swing. Postupoval jsem podle návodu v e-mailu: 1. V infotainmentu jít do Nastavení 2. Zvolit ŠKODA Connect (on line) 3. Zvolit Registrace. Zde se mi objevilo: "Hlavní uživatel Aleš Sluka". Ale neobjevila se možnost zadat kód pro aktivaci. V návodu v e-mailu je ještě uvedeno, "že vůz má být připojen k internetu". To je problém, protože nemůžu přijít na to, jak vůz připojit k internetu. Prosím o pomoc. Děkuji Aleš Sluka
Prosinec 8, 20231 r Ahoj chalani robi to aj ostatnim alebo to blbne len mne na stranke skoda conectu ked sa prihlasim tak v garazi je len biely kamiq a v mobile v aplikacii Myskoda je aj biely aj modry . może byt ze maju nejaku poruchu a momentalne to nezobrazuje ? druha foto je na internete skoda conect .Dakujem Upraveno Prosinec 8, 20231 r od m.a.r.e.k
Prosinec 8, 20231 r nejde prave ze pridat a predtym tam bolo . ked dam pridat vypise toto Upraveno Prosinec 8, 20231 r od m.a.r.e.k
Prosinec 8, 20231 r Ale pokud si vzpomínám, tak se zadal VIN a v autě se potvrdil vygenerovaný kód, nebo se pletu? Jinak ona to je ukrutná sračka ta app., mě skončilo 3leté předplatné a aplikace se zastavila, teda už nepíše kilometry a popř. závady. Datum, čas a servis je aktuální. Máte někdo po skončení předplatného stejný problém? Již si několik měsíců dopisuji s velice ochotným pánem ze ŠA který to postoupil, ale výsledek v nedohlednu, ale potvrdil, že funkční by to mělo být, smutné.
Prosinec 8, 20231 r ano tak sa to aj spravili zadal sa vin a v aute sa potvrdil kod . ale teraz zrazu vcera mi to zmizlo a blbne. tak předpokladem ze problem je asi skor na strane skodovky . skúšal som pisat na podporu škodovky kde hladat problem Upraveno Prosinec 8, 20231 r od m.a.r.e.k
Prosinec 8, 20231 r Třeba včera večer nešla app. vůbec, někdy to nejde celý víkend, vyčkej do pondělí a nebo zkoušej 🙂
Prosinec 8, 20231 r ale sranda ze jedno auto zobrazuje a druhé nie ale celkovo je ta aplikacia nic moc ked ju potrebujes vtedy nejde
Prosinec 8, 20231 r Tak jsem teď kouknul do Škoda Connect a vidím obě naše auta, ale nic o nich 🙂 Ty jsi tam někdy ty svoje auta viděl obě? Buď něco děláš jinak, nebo je problém u nich.
Prosinec 9, 20231 r ja mam len jedno a to ukazuje v pohode... Dodi15, mne sa zda, ze to som mal len rok gratis k autu a potom som si to musel na dalsi rok predplatit, a to aj to spojenie s appkou a aj Infotainment online - 49€ ... teraz si len to platim, aby mi appka v mobile fungovala... Care Connect - Remote Access za 39€ Upraveno Prosinec 9, 20231 r od Vladimír Bugár
Prosinec 9, 20231 r Nám to stále už od nova, tedy od února ukazuje takto, a to jsem zkoušel všechno možné i nemožné. A takto blbě je to jak v aplikaci tak i na webu.
Prosinec 9, 20231 r museli mat oni poruchu ale nechapem preco vymazalo auto uplne . dnes rano som ho skusil pridat nanovo a uz to fungovalo
Prosinec 9, 20231 r ono to na webu, asi na PC len dobre ukaze... tam v nastaveniach prehliadaca na mobile mate zaskrtnute Web pre pocitace, alebo nie? ale tomu zobrazeniu v applikacii sa cudujem...
Prosinec 9, 20231 r @m.a.r.e.k Tak je super že funguje, jak jsem psal, ono to je funkční tak 50 na 50. 🙂 @Vladimír Bugár Nevím, jestli je nabídka CZ/SK stejná. Já měl z výroby předplaceno na tři roky a poté v nabídce za 999 Kč, ale již jsem neprodlužoval. Po konci předplatného má fungovat v app. alespoň zdravotní karta - stejně jako u aut, které nic předplacené nemají a ta se mi právě po konci předplatného sekla, ale tak na půl a k ničemu, nepropisuje kilometry a závady, což je vlastně jediné co by mohlo zajímat. 🙂 Sama škodovka zatím nenašla řešení a prý jsem asi jediný 🙂 Tak je tu ještě někdo se seklou app. po skončení předplatného?
Prosinec 9, 20231 r pisal som aj na skoda podporu ale dnes rano v mobile mi vymazalo aj stadial auto a ked som skusil tak slo pridat znova toto sa mi stalo prvy krat ze to same od seba vymazalo auto uplne . stalo sa mi viac krat ze apka nesla alebo toto prvy krat . tu mam na oboch autach na rok zadarmo tak je to na slovensku . a potom sa plati nejaky poplatok za rok neviem presne kolko .
Prosinec 9, 20231 r To, že obě auta zmizla se také stalo, ale to vím, že je problém na jejich straně a vyčkávám, však se vždy zase objevila.
Prosinec 9, 20231 r Citovat @Dodi 15 neviem ako funguje appka, ked nie je predplatne, ja som si ho hned zaplatil... ale ak nezabudnem, mozem odskusat, ked mi skonci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.