HlouchyJR Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 (editace) Ahoj, Včera při údržbě jsem si všimnoul, že mi popraskalo krycí plexi blinkru na pravém zrcátku. Napadá někoho příčina tohoto prasknutí? Auto na zrcátko nikdy nedostalo žádný naráz atd. Jedná se 5 let staré auto, takže záruka už samozřejmě padla. Editováno: 25. Květen 2020, autor: HlouchyJR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 2. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Tak dnes provedena výměna Zde ještě detail poškození. Hlavním důvodem bylo, že do blinkru se prasklinkami dostala voda a bál jsem se o elektroniku. Díval jsem se i na druhý a také má zatím jednu malou prasklinku (čekám, že za půl roku bude vypadat stejně jak pravý). Nemá s tím někdo také zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Já mám oba prasklé na konci, ale tam je už jen to plexi, tak to neřeším. Mám r.v. 2013, tak je možné, že už to od té doby modifikovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 2. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Já mám r.v. 2015. Řešil jsem to, jen kvůli té vlhkosti, která do blinkru vnikla právě těmi prasklinkami a nevím, co by to udělalo s elektronikou. Jediné, co mě nedává smysl je, proč takhle oba blinkry praskly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Duben 2020 Sdílet Vloženo 2. Duben 2020 Asi je tam nějaký pnutí, možná led v zimě. Auto mi stojí venku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MáťaLohniský Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Ahoj, poprosil jsem zakladatele tématu a změnu názvu a zkusím to napsat sem. Při dnešním mytí auta, jsem jsi všimnul, že se na spodní hraně předních světel ve spoji s nárazníkem objevili drobné prasklinky (foto dodám asi zítra) . Zajel jsem s tím do AS, kde mi na prasklinky nanesli čirý lak s tím, že by to mělo šíření prasklinek zastavit. Myslíte, že by to mohlo pomoci, aby se prasklinky nerozšířily do míst, kde by již byly vidět? (Zatím jsou jen na hraně světla, takže je člověk běžně nevidí a současný stav mě tedy neuráží) Auto je r.v. 2015, takže je již po záruce a kupovat nové xeny se mi opravdu nechce ( s tím, že bych samozřejmě musel koupit obě světla jinak by byl poznat rozdíl). Děkuji opravdu všem moc za každou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.