Jirka 1985 Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 Zdravím všem, potřebuju poradit s jednou věcí. Měl jsem poprvé možnost si nechat auto zvednout na sloupovém heveru na který se dá najed a při kontrole jsem zjistil že mam poškozený lakovaný plastizol na hraně výztuže kam se dává hever při zvedání. Chci to místo uchránit aby to nezačalo rezavět a nechci kupovat nějaké obrovské balení přípravku. I když teda musím říct že auto je staré 1,5roku a i když je tam plech obnažen na té spodní hraně tak tam není ani kapka rezu. Když jsem měl O2 tak tam po tom poškození ochrany byla rez povrchová po třech měsících... Děkuju za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 (editace) Já jsem v tomhle asi trochu ujetej - po každém zvednutí to přestříknu preventivně nějakým voskem, nebo co to je.... Editováno: 31. Březen 2020, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 (editace) Já jsem používal tohle: https://www.nejlevnejsi-barvy-laky.cz/hb-body-950-spray-cerny-400-ml?gclid=Cj0KCQjwjoH0BRD6ARIsAEWO9Dsr_XiOeQfhfMCC7lv4Qnlqjqd9B1Do3gHjEihw7IDOOUiv5jPagr0aAg9rEALw_wcB A pod to samozřejmě protikorozní základovku. Dá se to i přestříkat barvou. Editováno: 29. Březen 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Děkuju za Vaší pomoc. To body byl můj další nápad. asi to tak i udělám nastříkám a pak přestříkám barvou a bude vyřešeno :) Jen musím někde najít někoho kdo má sloupovej hever kde by se auto nezvedalo za práh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Tam se dostaneš ze země. Stačí štětcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 (editace) Projdi se po parkovisti ma to docela dost aut v ruznem stadiu. Podle mne zalezi na zvedku co pouzivas nektery to proste odre jinej ne. LIdi otom nevedej protoze se tam neohnou nebo to neresi ze jeto kus kovu co jen tak neurezne. zaklad + body a je klid... Opravdu staci stetec.. Ja davam jen body neni tam videt... Editováno: 31. Březen 2020, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Až povolej nákupy tak zajdu do barvů laků a koupím si to body a bude vše vyřešeno. Tu značku co byla v odkazu mi doporučil i kamarád tak bude ok. Jen se chci zeptat prodává se tento produkt taky v nádobě aby se to dobře natíralo? Nebo to nastříkáte do víčka a natřete to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Zvaž to BODY.. Buď to popraská a odpadne to samo nebo to zase sundáš zvedákem. Kup normálně vosk do dutin (resistin nebo tak něco) a tím to párkrát natři. Bude to pořád mastné a nic nepopraská. Těmi prasklinami v BODY to stejně bude táhnout vlhkost. Základ je to pěkně očistit. Pokud je pryč jen plastizol, měl by pod tím být neporušený základ. Nebo alespoň koupit BODY s příměsí vosku, to vydrží víc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Tak nastrikam to do misky a natiram. Mam poruseny jen ten plastizol zaklad tam je. A kdyz menim kola tak to skontrolouju a kdyz tak pretru znova no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Našel jsem tohle co říkáte má větší obsah pryskyřice tak by to mělo být odolnější?.. https://www.autokelly.cz/Product/AC-H104/8406184 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 stejně ti to oderou.. nehledej pevnější, ale elastičtější ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Mně kamarád karosář doporučil přesně na ty zvedací body tohle: https://m.heureka.cz/tmely-silikony-lepidla/dinitrol-410-uv-karosarsky-lepici-a-tesnici-tmel-310g-cerny/. Po zaschnutí lze přelakovat a je trvale "gumový" , takže vydrží to zvedání lépe než nějaké body. Mám tím opravené prahy vepředu a už vydržel 2 zvedání v pohodě ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Hlouchy áno možem doporučiť ja používam na namáhané miesta Sika na lepenie autoskiel má to veľmi dobrú odolnosť,priľnavosť a ide to prelakovať .Doporučujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 To vypadá dobře Hlouchy :) dal jsem tvůj odkaz do vyhledávače ale už se neprodává. Neznáš něco podobného co by mělo stejné vlastnosti??? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Ale koukám že s tím problémem zápasíme asi všichni. taky by to mohli pořešit už při vývoji nějak chytřeji. Jsem na auto opatrný ale bohužel jsem neměl možnost být u auta když je v servise. Když mi přezouvají gumy tak vždy jen gumové puky a ještě přeložený hadr. Ale po posledním servise to je ve předu dost potrhané a v zádu to začíná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 V tomhle obchodě ho pořád mají http://www.autolaky1.cz/dinitrol-410-uv-pu-tesnici-tmel-cerny-310ml-/i876509/. Já ho kupuju přímo u lakýrníka v obchodě, ale lze použít asi jakýkoliv kvalitnější karosářský tmel ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Jinak problém bude váha auta/nedořešenost místa pro zvedání. Rodiče mají třeba FIII (o 250Kg lehčí než OIII) a prahy má úplně jak nové, ikdyž auto jezdí do AS a zvedají ho třikrát ročně. Prostě váhu 1400Kg žádný nástřik dlouhodobě nezvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Měl jsem před tím VW Golf 7 Variant a nepoškodil se za 5let ani jeden zvedací bod... dnes jsem odtrhl kus té ochrany a byl dost tlustej kus masy. možná když by to bylo tenčí tolik by se nezmáčklo a vydrželo by to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Ona je škoda, že pro OIII se nevyrábí něco podobného, jak pro Golfa VIII https://www.ecstuning.com/b-genuine-volkswagen-audi-parts/jack-pad-cover-kit/8v0825271kt/. Kamarád to má a ukazoval mi, že se to je zacvakne do držáků po kterých jela kastle po lince při výrobě a pak jsou prahy zvedání ušetřeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Ty prahy u Škodovek to odnášejí už od prvních modelů nepoučitelný:)…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Chtělo by to něco takového, pánové. Pak by byl klid ? https://forum.octaviaclub.cz/topic/16162-zvedací-body-dodělávka/#comments Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Tak to bych bral taky a bylo by vše ok !!!!! Ještě mě napadlo dnes jsem si koupil na pumpě takový ten hydraulický hever na 2T. Nevíte kde se dá koupit gumovej puk na ten hever? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Na Ali ho mají za dva dolary :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 31. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 A máš odkaz? to mi pomůže. Děkuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 https://www.aliexpress.com/item/4000445880819.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.517c3b0a2FuacR&algo_pvid=ec6d4582-bf1b-40d8-8f8d-d1cc03aa2c73&algo_expid=ec6d4582-bf1b-40d8-8f8d-d1cc03aa2c73-30&btsid=0ab6f83915856735505278294e04cf&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ už jsem ho hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.