Publikováno Duben 3, 20205 r DDobry den, vie niekto poradit, ne fabie 1 1,9 nejdu smerovky, okna , stierace, ani stropne svetlo, bolo to kede tade po opravach a teras je to takto, vie niekzto poradit, nejde stava ani na poistk 4O A
Duben 3, 20205 r Autor Před hodinou, Pawouk napsal: Co ten název tématu??? Upraven do normální podoby. ja som tu prvi x neviem sa tu moc pohybovat, tak mi prepacte, , ale vyznam je zretelny,
Duben 4, 20205 r Autor před 23 hodinami, Karel z HK napsal: A co se podívat na pojistky u baterky? Poistky su dobre , nezapne relatko cislo 100, nejde minus pol, neviem odkial je napajany, , stopoval som ho no marne,
Duben 5, 20205 r Autor V 4. 4. 2020 na 15:43, Michal Palenkas napsal: Poistky su dobre , nezapne relatko cislo 100, nejde minus pol, neviem odkial je napajany, , stopoval som ho no marne, Dobry, radu som sa tu nedockal musel som sa potrapit sam je to hotove, na 72 rocneho stareho odbornika myslim dobry vykon,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.