Přejít na obsah

profitux video


octaviaman

Doporučené příspěvky

ahoj,nevím kam s tím tak založím nové téma.U našich kolegů na www.octavia.profitux.cz je nové video pod názvem blázen pálí gumy na octavii.pokud jste ještě neviděli tak mrkněte,to stojí za čumendu,jen podotknu že bych toto své octěnce neudělal.jinak je tam spousta pěkných videí i foto nově jsou tam i z muzea z Mladé Boleslavi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky tady je odkaz: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/VIDEA/VideoGumy.htm

Proč tam chodíš ještě přez tu starou free doménu nová adresa je teď už je to: www.skodaoctavia.cz.

A odkaz na škoda muzeum zde http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/MuzeumSkoda.htm

Já toho chlápka nechápu stěma kolama asi zapoměl že Octule má náhon na předek, jinak si nedovedu vysvětlit proč má vpředu lítáky a vzádu plecháče :smich:

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím bawcem, to bylo blbý hovado! A ten s Octavií? Asi to auto šlo na prodej... Ten, kdo si rukama nafachal na svojí Octu, by toto nikdy neudělal!

I když je pravda, že jsem takový psí kusy viděl osobně na moto srazech!! To se dá plný plyn a zapíná a vypíná zapalování rychle zasebou. Z výfuku pak šlehají plameny tak 80 cm! Jeden takovej magor mi pak na druhej den nabízel tu svoji devítistovku. Kam myslíte že jsem ho poslal???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je pravda,kdo si vydělá nejen na octu vlastníma rukama by to nikdy neudělal,nicméně těmto hovádkům se říká drifteři,ale to je maloučko jiná kapitola.Vzhledem k tomu,že ještě tvrdě dodělávám na moje autí si to nemohu dovolit,páč mám nové gumy a na další než vydřu...,znáte to zaměstnavatel z vás dře kůži a platit nechce.Hlavně kdyby mi to auto hořelo jako tomu polákovi tak si hodím mašli. :o:D jinak je to video k shlédnutí docela god,a pro poláka zbývá jen :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cha chá ty poláci to jsou lamy dobřemu tak takhle se chovat k autu. Sem je nechápal proč to furt tůrovyli když už hořelo a pak taky to otevření kapoty aby to lépe hořelo taky nebyl dobrej nápad :smich: . Jinak u motorkářů je to celkem normální pálit gumu kámoš má motorku a dělá to furt blbec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...