Jawores Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Zdar, mám auto asi 3 měsíce a už po 2 se objevil problém, při zastavení auta se sepne jeden parkovací senzor a hlásí že mám před autem překážku, i když před autem nic není. Problém je ten že to dělá jen někdy, myslel jsem že se do něj může dostat voda ale hlásí chybu i když je dlouho sucho, proto s tím už neletim do škodovky na reklamaci. Otázka zní měl už někdo podobný problém ? Dá se reklamovat senzor který jen někdy dělá problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Ahoj, měl jsem podobný problém s předním parkovacím senzorem a nakonec to vyřešilo posunutí tabulky s RZ o půl cm nahoru. ⚒️? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 21. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Díky, vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Jasně dej pak vědět... u mě právě čidlo registrovalo rámeček od RZ... Taky jsem z toho byl na prášky když jsem přijel na křížovatku, jelikož mám "park pilot" tak se hned aktivovali čidla a začalo to pískat... já nelenil a dal to do ŠKODA servisu a tam mi bylo zdělěno že je špatně namontovaná RZ resp. její rámeček a že si to mám udělat sám jelikož to není záruční oprava tak by jí prý chtěli zaplatit ? no čuměl jsem na ně jak péro z gauče ?... každej jinej soukromník by to hned udělal a že za to nic nechce jelikož oprava trvala cca 5 min ( tebe si zaháčkuje pro další úkony ). No a ty pak budeš k němu rád jezdit protože není lakomec a nemá problém ti pomoci i s relativní prkotinou. ? ? ⚒️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Dám vědět určitě, záruční oprava to není ale rámeček montovali snad na saloně před předávkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 U mě je to složitější, já jsem svého Kamzíka kupoval jako předváděčku a ještě k tomu v Táboře a já jsem z Mostu... Trošičku daleko tam jet kvůli posunutí rámečku na RZ ?⚒️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 25. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Tak posunutí značky problém vyřešilo sice jsem ji posunul asi moc takže teď řve ten druhý, ale to dnes dořeším, podstatné je že je problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Tak to jsem rád, že jsem Ti pomohl vyřešit problém s parkovacím senzorem... ?⚒️? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Machura Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Díky za tip, taky mi to teď párkrát zapípalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Tak tohle téma po cca 2,5 letech ticha trochu oživím :-) mám kamiqa cca 3 měsíce a přední senzory velmi často pískají, ačkoliv před nimi nic není a jsou čisté... Jak poznáte, který vám píská, když se tady píše, že vám jeden senzor pípá ? a jak může pípání souviset s rámečkem SPZ, když jsou všechny čtyři mimo rámeček a i ty dva nejblíže k rámečku jsou dle mého dost daleko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Keď začne pípať senzor, nezobrazia sa ti senzory na displeji rádia? Tam by si potom mal vidieť, ktorý senzor má pred sebou prekážku a teda ktorý pípa... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.