m2k Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Caute lidicky. Man Karoqa a nikde nemozem najst tazne oko. Podla navodu by malo byt niekde pri rezerve, ale nikde ho tam nevidim. Vidim vyberac krytov na sroby a nejaky ten drot na vybratie zaslepiek na to oko, ale samotne oko nikde. Mam rezervu s plnohodnotnou pneumatikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 myslím že je pod heverem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Při tažení jiného auta je lepší táhnout na kouli nebo na tom oku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Nevím ještě jsem u Karoqa nekoukal, ale u Yetiny se používalo oko jen na předek a vzadu se používala koule. Protože vzádu když byla koule tak byla výztuha bez závitu a to oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Když vezmu, že na kouli utáhne Karouši bržděný přívěs cca 1,5t, tak je asi lepší táhnout na kouli, než na oku se závitem, ale nechám se poučit technicky zdatnějšími. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Včera se mi "poštěstilo" táhnout asi 20 km nepojízdného Renaulta. Takže, i když je toto téma již delší dobu mrtvé, napíšu dva postřehy: 1. Dloho jsem hledal tažné oko. Nakonec jsem ho našel v plastovém výlisku vpravo vzadu u rezervy. Ale až úplně u sedadel. Při normálním nadzvednutí koberce ho člověk nevidí. Je potřeba koberec nadzvednout i v místech, kde se při zvedání láme/ ohýbá. 2. Po oddělání krytky v zadním nárazníku jsem zjistil, ze oko není kam našroubovat. Mám tažné.... 🙂 Takže, i když jsem kdysi byl poučen, že tažné není určeno k tažení jiného vozu na laně, u Karoqa jiná možnost není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 (editace) Jasně se o tom píše v návodu a bylo to už i u Yeti. Editováno: 4. Červenec 2021, autor: KyAeRtOiQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.