Nemmie Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Vím že se to tu někde řešilo a snad to někomu k něčemu bude. Dlouho sem řešil co se zničenýma a poškrábanýma b sloupkama a kamarád co lepí fólie na auto přišel s řešením pomocí PPF fólie. Fólie má životnost zhruba 10 let, když se poškrábe tak po zahřátí všechny škrábance zmizí a vzhledově to není rozeznatelné od původního laku. Po nalepení maji sloupky stejný lesk a odstín černé barvy, před lepením nebylo nutné sloupky leštit, fólie všechny škrábance naprosto skryje. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Ty sloupky jsem měl na novém autě podrene po 5 ti dnech používání.Staci jak je na nich prach a zavíras dveře.Toto řešení by mě zajímalo, jde přeposlat kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 17. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Telefonni cislo na toho kluka je 608 800 484, je to firma Kaspar folie, akorat sidli v Jablonci nad Nisou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Taky jsem řešil. Dával jsem tuhle https://tatechnix.cz/26987-super-leskla , ale pozor neni to moc na spěchání. Umyl jsem, odmastil a jak jsem začal lepit a opřel se o ty gumy tak mi z toho vytekla voda lehce pod fólii. Takže dolů a znovu ale až to pěkně oschlo. To origo se hned zničí. Ostatně jako lak. Stačí přejet nehtem a je to vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.