Publikováno Květen 18, 20205 r Ahoj, nevím, zda jsem zvolil správnou kategorii pro téma... Prosím o informaci, zda jaká je specifikace oleje do převodovky. Motor 2.0 TDi 103 kW, 6-ti stupeň manuál. Našel jsem tento: https://www.millersoils.cz/ee-transmission-75w90?c=383 Kamarád mi doporučoval tuhle značku olejů, do motoru jsem našel, ale nenašel jsem specifikaci do převodovky. Díky.
Květen 21, 20205 r Lebo uz tu par ludi vyskusalo dat nieco ine, a zvycajne to nebolo ono, blbo to radilo. Navyse od isteho roku skodovka pouzila ine materialy na synchrony a tie vyzaduju speci primesy v oleji res. Niektore veci ten olej nesmie obsahovat. Aby si nakoniec neskoncil tak ze vymenis 2x raz za milers a dryhukrat za original. Z hladiska toho ze olej sa meni raz max 2x za zivotnost auta, to taka tragedia za origo olej nieje.
Květen 21, 20205 r Kup podle VIN originál a neřeš to. Do manuálu jsou toho kolik, 3 litry? Mění se to jednou za 4-5 let. To zas není tolik aby to člověka položilo.
Květen 26, 20205 r Autor V 21. 5. 2020 na 16:32, atlan napsal: Lebo uz tu par ludi vyskusalo dat nieco ine, a zvycajne to nebolo ono, blbo to radilo. Navyse od isteho roku skodovka pouzila ine materialy na synchrony a tie vyzaduju speci primesy v oleji res. Niektore veci ten olej nesmie obsahovat. Aby si nakoniec neskoncil tak ze vymenis 2x raz za milers a dryhukrat za original. Z hladiska toho ze olej sa meni raz max 2x za zivotnost auta, to taka tragedia za origo olej nieje. Díky za vysvětlení
Říjen 5, 20213 r Autor Ahoj, ještě ožvim toto téma, ve dvou servisech mi řekli, že s takto vysokým nájezdem (320000 km) by to už neměnili ale ve dvou mi zase řekli, že by to vyměnili. Jaký je Váš názor prosím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.