petulko Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 (editace) Kedže som doteraz nemal parkovacie senzory potrebujem poradit. Dnes ked som cuval zacala mi signalizacia hlasit, ze nieco je za mnou a ked som bol na cervenej ciare auto samo prudko zabrzdilo. Siel som pozerat do zadu a bol tam len konar z krika. Tak funguje parkovaci senzor, ze aj sam zabrzdi? Editováno: 24. Květen 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Tak to funguje, ale nespoléhal bych se na to, že to pokaždý zabrzdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 U scaly mas asistent, ktory aj zabrzdi. U inych aut, co maju len senzory, to iba hlasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Reaguje to i na krtince a stupajuci svah. A zatial spolahlivo, vzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 23. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 před 21 minutami, KennyMc napsal: Tak to funguje, ale nespoléhal bych se na to, že to pokaždý zabrzdí. Ja som vedel ze tam nie je prekazka tak som spokojne cuval s vedomim, ze tam je krik ale ze to urobi taku ranu a zabrzdi som nevedel . Samozrejme nespolieham sa na to. Je to ale jedna dobra sprava, co ma Scala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Taky mně to nedávnou auto zaduplo, vzalo obrubník a vysokou trávu, je to dobrá věc. Dá se připadně rychle vypnout na obrazovce parkovacího asistnta, ikona kuželu. Příp. trvale v menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Zajímalo by mě, proč se výrobce vůbec snaží vytvářet a vydávat návody k použití, když to nikdo nečte (v tomto případě str. č. 133)... Škoda zbytečné práce a papíru. Poznámka - parkovací senzor nic nezabrzdí, proto jsem upravil název tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Tak dnesnim dnem zacinam resit prvni problem. Predni dva senzory (ty nejbliz RZce) se ve vetsich mrazech zblazni a detekuji neexistujici prekazku. Nahodile detekuje bud jeden nebo oba dva a jak se jim zachce. Jakmile je tepleji, nebo auto chvili stoji po zahrati (senzory se pravdepodobne prohreji) funguji jak maji, ale jakmile se opet predek promrzne, zacne to nanovo. Samozrejmosti je ocisteni techto senzoru, ale vliv ma na to teplota. Jakmile je chladneji nez -5 tak zacina problem. Nestalo se to jiz nekomu ? Jiz jsem problem konzultoval se servisem a jsme domluveni podle predpovedi, az zase bude vetsi mraz, tak se operativne domluvime a mam dostavit vozidlo pres noc, aby to mohli zdiagnostikovat a prokonzultovat se SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Roto som mal ja minulý rok počas zimy. Mne to však robil len jeden senzor. Tiež ten najbližšie k poznávacej značke. Ale časom to samo prestalo, a musím povedať, že túto zimu je všetko OK. Opýtam sa pre istotu: okolie značky je teda čisté, bez námrazy, alebo snehu, však ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Také mám s tím stejnou zkušenost. Záleží na nečistotách na tom sensoru a na teplotě, jak již bylo uvedeno. Po zvýšení rychlosti signalizace zmlkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 před 21 minutami, Kubo22 napsal: ...... Opýtam sa pre istotu: okolie značky je teda čisté, bez námrazy, alebo snehu, však ? Ano, radne ocisteno a stejne detekuje prekazku. Staci navyseni teploy a za stejneho stavu zmlkne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Možná velká vrstva laku? To chce na diagnostiku a přes akční členy kouknout na hodnoty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Ano jsem s nimi domluveny, jakmile bude pocasi hrozit zase velkym mrazem i pres den, tak si berou prave na diagnostiku, aby zjistili co je za problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Takze dnes v noci -9, cesta 25km konecna teplota -5.5 a senzory celou dobu hazi falesne prekazky. Vzdy se jedna o celni dva (kolem RZky). Dnes po domluve odvazim na noc do servisu, aby to rano, kdy ma byt obdobny mraz, mohli diagnostikovat. IMG_3872_male.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Hmm tak ze me SA udelala debila, kterej nevi, ze by se snad senzor pokud tohle dela nejdriv ocisti. Prilozene fotky a video nepomohlo. Kazdopadne servisak rikal, ze to vyjadreni prislo ponekud rychle a ze se domniva, ze techto pripadu bude vic a ze nevedi co s tim, tak to proste timto odpalkuji a bud po case clovek prijde opetovne a oni jiz budou mit reseni, nebo ne.... ach jo :( - no auto je v zaruce jeste vic jak 4 roky takze kazdou zimu budu reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Technika by měla být taková, aby se toto neprojevovalo. U někoho jsem četl, že důvodem byl rámeček registrační značky. Po sundání a přilepení RZ 3m páskou přestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Ty senzory jsou jen zfušovaně přibodlé k masce. Respektive držák senzoru. Měnil jsem masku, viděl jsem to. Stačí trocha síly a urve se to. Podíval bych se pořádně jestli některý není zatlačený. A taky bych je opatrně přetřel nějakým lihem nebo isopropylalkoholem. Může tam být nějaký tuk, mucha, bordel. Taktéž guma okolo jestli není shrnutá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik103 Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února Ahoj. Trochu to ozivim 😀 Tema je Automaticky Parkovaci asistent tzn automaticke parkovani podelne i pricne. Mam Scalu style plus v dsg, predni a zadni senzory, kamera + bolero, hlidani slepeho uhlu. Otazka zni - lze dokodovat automaticke parkovani? Cudlik tam neni. Pripadne co se musi vze doplnit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února Minimálně boční senzory, jinou parkovací jednotku a zmiňované tlačítko. Pak dokódovat do přítomných jednotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.