George007 Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) Ahojte, koupil jsem si Scalu s motorem 1,5 TSI v manuálu Style výb.( naj.cca3tis km) a tedy nevím zda tam není něco spatně když auto není schopno vyvynout ani 220 Km/h co je udávaná rychlost v techničáku. Auto nic nehlásí ale jen pomalu se přibližuje rychosti 210 km/h. Myslím že tento motor má navíc. Můžete mi prosím poradit zda nemám třeba něco vypnout nebo že by motor byl tzv. přiškrcen?! Děkuji Editováno: 3. Červen 2020, autor: George007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) si dělá asi *rdel, najeto 3000 a už chce 220? Co vypnout opravdu nevím, ale někde pod palubkou je prý tajný spinač a když ho zapneš poletíš 300 jak z praku. A teď vážně, někdo tu psal, že je motor nėjakou dobu "zábėhu" "přiškrcen", ale jistě tady vznikne rozsáhlá diskuse konspiračních teorií. Editováno: 3. Červen 2020, autor: ben06 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 asi tak do servisu, ked surovy motor, zabehnuty len z vyroby a isto bez vymeny oleja ides hnat na plno. s 3t km. a necakaj, ze pri dosiahnuti maximalky ti to pojde hore tak isto, ako do nejakych 100-120km. Pozri si krivku krutiaku a vykonu v zavislosti od otacok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) hmm, děkuji za radu. Ono se jedná o to že když třeba jedes v D a potřebuješ rychleji předjet a ono nic tak mě to docela trápí. Nové auto a dle ukazatele na palubce má výkon na 5.stupeń cca 70KW na 6.stupeň 47KW. Je mi to prostě divné. Tento motor jsem měl v Octavii 3 a neměl jsem s tímhle probém. Editováno: 3. Červen 2020, autor: George007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) Před hodinou, ben06 napsal: si dělá asi *rdel, najeto 3000 a už chce 220? Co vypnout opravdu nevím, ale někde pod palubkou je prý tajný spinač a když ho zapneš poletíš 300 jak z praku. A teď vážně, někdo tu psal, že je motor nėjakou dobu "zábėhu" "přiškrcen", ale jistě tady vznikne rozsáhlá diskuse konspiračních teorií. Kamarád má cca 9tis a má stejný problém. Myslel jsem třeba zda s tím nemá něco společného adaptivní tempomat nebo nějaky jiný asistent. Ale i to nepomáhá. Nejde mi o to lítat s tím jak drak , ale mohl jsem ušetřit dost peněz a koupit si 3-hrnek. :-) Editováno: 3. Červen 2020, autor: George007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 to jsi možná mohl, já ho mám a jen 70kw, 160-170 na dálnici dal v pohodė po zajetí, ale max dle TP jsem neměl koule ještě zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Daj to na brzdu a odmeraj vykon, neviem co povie skodovka na tu brzdu, ale budes mat palier pre servis s dokaz9m ze to nema parametre, tj reklamacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 @George007 se podívej na tohle video, tady je vidět, že už od 190 ztrácí dech a nad 200 se plazí, útěchou může být, že natrhne Kodiaq RS :D https://www.youtube.com/watch?v=Y0Hxmn9FL4w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Před hodinou, vormen napsal: @George007 se podívej na tohle video, tady je vidět, že už od 190 ztrácí dech a nad 200 se plazí, útěchou může být, že natrhne Kodiaq RS :D https://www.youtube.com/watch?v=Y0Hxmn9FL4w To by bylo dobrý, ale mám manuál. Takhle bych si to auto predstavoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 jakože ti to jede znatelně hůř než na tom videu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 A jel jsi po rovině a v bezvětří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 1 hodinou, George007 napsal: To by bylo dobrý, ale mám manuál. Takhle bych si to auto predstavoval. No a vytáčíš to stejně jako automat? Jinak všimli jste si, jak ten otáčkoměr nejde plynule mezi 4700 a červeným polem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 mně se zase zdá, že na litru nejede plynule kolem 3tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ani tdi. Medzi 2800 a 3200 je vyrazny skok a akoby druhy dych turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 7 hodinami, George007 napsal: Ahojte, koupil jsem si Scalu s motorem 1,5 TSI v manuálu Style výb.( naj.cca3tis km) a tedy nevím zda tam není něco spatně když auto není schopno vyvynout ani 220 Km/h co je udávaná rychlost v techničáku. Auto nic nehlásí ale jen pomalu se přibližuje rychosti 210 km/h. Myslím že tento motor má navíc. Můžete mi prosím poradit zda nemám třeba něco vypnout nebo že by motor byl tzv. přiškrcen?! Děkuji Nesmíš mít odpojený ty dva válce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Jak to rozjíždíš? Vytáčíš postupně jednotlivé kvalty (hlavně čtyřku, pětku), nebo to jedeš na šestku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 4 hodinami, vormen napsal: jakože ti to jede znatelně hůř než na tom videu? Jako že na 5 stupeň už to nejde přes cca 4500tis/ot a to jsem na cca 210km/h šestka je spíše taková udržovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 24 minutami, Pawouk napsal: Jak to rozjíždíš? Vytáčíš postupně jednotlivé kvalty (hlavně čtyřku, pětku), nebo to jedeš na šestku? Vytacim to do otáček do kterých mám max. Pak mě to jakoby nepustí. Šestku ani nedávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 (editace) před 3 hodinami, Petr L. napsal: A jel jsi po rovině a v bezvětří? Bylo nádherně, ideální počasí. To auto mě nepustí přes nějakých cca 4500tis/ot na pětku. Editováno: 3. Červen 2020, autor: George007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Jakou rychlostí v ten okamžik jedeš? To musí jít až do červeného pole otáčkoměru. Kde u tvého auta začíná? 6500 ot? Sice mám jiné auto, ale s 1.4 TSI 110 kW znamená vytočená čtyřka 6400 ot a cca 208 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Dává 230 https://www.youtube.com/watch?v=dV2TJK5xV10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 19 minutami, Husita napsal: Dává 230 https://www.youtube.com/watch?v=dV2TJK5xV10 Tohle je o5 automat. Mám manuál. I když vytacim tak přes nějaké otáčky nepustí. Nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 A na nižší rychlostní stupně ti to jde až do červeného pole otáčkoměru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Asi by to chtělo video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George007 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 před 37 minutami, Lancelot napsal: Asi by to chtělo video. Příští týden jedu o5 do D tak zkusím video. Jinak děkuji. Myslel jsem že tu najdu někoho že stejným problémem a popř jak to řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.