dakule Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 před 16 hodinami, bunicek napsal: Tak já už jsem objednal, bude výměna za Rapida. :-) Měl by být údajně někdy na jaře. car-card-C7GS1YBF.pdf 709 kB · 33 stažení je to divne mě řekli že se začne vyrabět od března 2022 a Sportline by byl někdy kolem 42tydne tedy na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 před 19 hodinami, bunicek napsal: Tak já už jsem objednal, bude výměna za Rapida. :-) Měl by být údajně někdy na jaře. car-card-C7GS1YBF.pdf 709 kB · 39 stažení Moc pěkná konfigurace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 před 21 hodinami, bunicek napsal: Tak já už jsem objednal, bude výměna za Rapida. :-) Měl by být údajně někdy na jaře. car-card-C7GS1YBF.pdf 709 kB · 48 stažení .....budu Ti tiše závidět!:-))....věřím, že budeš určitě spokojený!:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Já taky věřím, že budeme spokojeni....Každopádně potom hodím určitě fotky až bude doma (snad to nepotrvá moc dlouho) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinrud Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Zdravím, nevíte někdo jak moc se liší možností zobrazení mezi menším(8") a větším(10,25") virtuálním kokpitem? Uvažují nad pořízení Karoqu sportline, ale ač jsem se snažil najít nějaký podrobnější popis k té menší verzi co by tam měla být defaultně tak na webu kde nic tu nic... Je tam jen popsán a nafocen ten větší(10,25") je mi jasné že větší poskytne širší možnost invidualizace, nicméně mě jde spíše aby šlo přepínat zobrazení jak mezi klasickými budíky tak čistě digitálním zobrazením(O zobrazeni navigace mezi budíky apod. nestojím). A ještě jeden dotaz nepodařilo se mi sehnat podrobný popis jednotlivých výbavových stupňů - nevíte někdo jestli má sportline elektronické otevírání/zavírání 5. dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Rozpis je v ceníku https://www.skoda-auto.cz/_doc/8dd5734e-3c3d-47e5-8598-621d7afac0ad Základní Sportline el. kufr nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 V 2. 12. 2021 na 21:28, Jan R. napsal: Vypadá to jako repro ta mřížka, že by upravili Soundsystém jako u Kodiaqu FL? Přeci jen prezentují top verzi Velikost schránky musí porovnat nějaký majitel. Snad ji nesebrali postrování jako u Scaly/Kamiq Místo odkládacího kastlíku je repro i u předchozí verze Sportline, alespon já to tam mám - ve výbavě mám Canton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 (editace) Stávajícího Sportline nevyměním, dokud nebudou nabízet Modrou Race metalízu 😄 Na druhou stranu, přece jen ho mám zatím jen rok 😄 Editováno: 1. leden 2022, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 V 12. 12. 2021 na 21:34, bunicek napsal: Tak já už jsem objednal, bude výměna za Rapida. :-) Měl by být údajně někdy na jaře. car-card-C7GS1YBF.pdf 709 kB · 84 stažení Kolik si dostal slevu? Pokud vůbec nějakou dávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Ahoj chci se zeptat nemá někdo možnost u prodejce získat nějakou "lepší" slevu? Nám na IČO dávají maximálně 8%.Nejlépe Moravskoslezký kraj,ale samozřejmně to není podmínka.Přidávam konfiguraci.Děkuji.car-card-C7H8B5JN.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Já jsem svoji konfiguraci poslal asi na deset dealerů. Většinou byla sleva 5%, místní mi nabídl 9% a pak se ozval ten nejlepší a dostal jsem 17%. Tak jsem si hned přihodil automat. Pořád jsem se bál, že v tom bude nějaký háček, ale všechno proběhlo v pohodě. V úterý to bude rok co ho mám a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Tohle je ale informace poněkud zavádějící. Co bylo před více než rokem dávno neplatí. Aktuálně se slevy v podstatě nedávají, divil bych se jakékoliv vyšší než 5% pro FO. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Ano, popisuji situaci před více jak rokem. Jen jsem popisoval svůj postup. Uvidíme jak se bude FL prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates84 Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Já dostal ,těsně před nástupem FL 16% slevu. Jsem rád ,že jsem do toho šel . Teď bych to za ty prachy asi nekoupil .... 3/4 mega je za embečku už docela porce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik75 Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 (editace) Jakože to funguje tak, že pošlete konfiguraci prodejci a on vám může nabídnout slevu? Takže čím víc dealerům to pošlu, tím líp? Jsem žil v domnění, že cena z konfigurace je pevná 🤣🙈. Nebo se dealerovi o tom jestli by nedal nějakou slevičku výslovně zmiňujete? Editováno: 2. leden 2022, autor: Honzik75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Tak cena z konfigurátoru bude pevná, až si embéčka bude prodávat sama automobilka a dealeři budou jen předávat a servisovat. Zatím jsou embéčka za přepálenou konfigurátorovou cenu těžko prodejná. Určitě rozeslat konfiguraci dealerům ve vzdálenosti, kam je člověk ochoten pro nové embéčko jet, se žádostí o cenovou nabídku. Bohužel dnes už na nějaké větší smlouvání o ceně není doba ... auta nejsou a nebudou, tedy není důvod se zákazníkům mimo kosmetické slevy podbízet. Jo kde jsou ty doby, co jsem kupovat skladového yetiho se slevou prodejce, slevou embasofabriky jako podpora prodeje a k tomu, protože už s cenou nebylo možno jít níže, od prodejce získal, aby se wagenu ze skladu zbavil, zimní komplety a prodlouženou záruku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik75 Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Díky 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Myslím že není problém dát slevu na nový vůz, který si přímo člověk objedná do výroby (stejně si něj počká), spíše slevy nedávají na vozidla která jsou skladem, protože je jich málo. Prodejce má nyní cca 7,5% marži na Karoqa, vše co je vyšší je dotované Škodovkou - předváděcí vozy, zaměstnanecký program, velkoodběry apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 (editace) Ten ceník, který má aktuálně Škodovka ke Karoqu, to je nějaké provizorium, nebo se rozhodli zrušit svoji největší konkurenční výhodu - možnost široké konfigurace auta dle osobních preferencí? Taková drobnost jako USB-C ve zpětném zrcátku je pouze v nejdražší výbavě Exclusive nebo v rámci packetu Travel Assist (tzn. v Ambition např. nelze vůbec), vyhřívané člení sklo opět pouze ve výbavě Exlusive nebo Ambietní packet, trojramenný volant s řazením DSG pouze Sportline, samostatně nelze. Takže zákazník kvůli jedné funkci kupuje hromadu nesmyslů. Editováno: 9. leden 2022, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Ano, byla to jedna z velkých výhod embasofirmy, ale tomu se postupně blíží konec ... časem to bude jako jinde, několik výbavových stupňů a minimum možností příplatků, viz korejci, japonci ... co je dobré pro zákazníka, není vhodné pro logistiku a ekonomiku výroby. Takže člověk výbavu buď oželí, nebo je uměle dotlačen připlatit za vyšší výbavový stupeň (a nebo má také motivaci více srovnávat a poohlížet se jinde, ale to embasofirmu při současných termínech dodání trápit nemusí) ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Ale no tak, vše má výhody/nevýhody. U škodovky se ale potkají ty nevýhody, vysoká cena omezení výběru, smutná realita. Termíny dodání, všeho dočasu. Vždy se vyplatí porovnat s konkurencí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orelm Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Nektere polozky z pred FL ale v packetech nevidim - napr. automaticke parkovani a 360 stupnovou kameru. Ze by o ne Karoq prisel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 před 9 hodinami, kitrab napsal: Ale no tak, vše má výhody/nevýhody. U škodovky se ale potkají ty nevýhody, vysoká cena omezení výběru, smutná realita. Termíny dodání, všeho dočasu. Vždy se vyplatí porovnat s konkurencí. Tak zrovna v případě vyhřívaného čelního skla nebo USB-C pro napájení autokamery je ta konkurence jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 Tak zjevně nejsi dostatečně motivován hledat a Karoq bude jediná volba, ať je cena jakákoliv :-). Mě v minulosti vždy vyšlo embéčko výhodněji, než konkurence, i vzhledem k možnosti výběru výbavy, takže jsem nemusel u konkurence kupovat nejvyšší výbavu, když jsem něco konkrétního z výbavy chtěl. Teď jsem zvolil, tedy jsem čekatelem na jinou značku a kvůli tomu, abych měl ventilované sedačky, jsem musel zvolit nejvyšší výbavu, je to něco za něco. Mimochodem, objednával jsem na podzim a od nového roku je stejný vůz o 30t dražší (i když ne ceníkově, jako to dělá koncern, ceník je opticky pořád stejný, jen je nižší sleva v akčním ceníku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2022 před 1 hodinou, Orelm napsal: Nektere polozky z pred FL ale v packetech nevidim - napr. automaticke parkovani a 360 stupnovou kameru. Ze by o ne Karoq prisel? Dočasně. Až bude dostatek čipů, vrátí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.