Chloop Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Na mého tátu tohle dneska taky vybaflo. Má to 2540 MB. Zatím mi psal, že po stažení už dvakrát klikl na instalovat, ale nic se nestalo. Tak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 na FB jeden hlasi, ze mu to updatlo verzi 17xx na 1803 ze by opravdu OTA updaty infotainmentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 @Tragedie_v_JZD se mi nechce verit ze by to tak daleko dotahli😅 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Já mám 1803 a hlásilo to update na 1803, tak nevím. Stahovalo se 677MB. Pak dám vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Tak to pak dejte vědět poznatky. Mně 2 dny zpět taky došel OTA update, ale nějaký malý. Každopádně, tak, jak mi doposud nevyskakovaly žádné chyby a kromě pomalosti systému po startu jsem s ním byl spokojený, tak po tomto updatu se musím po každém studeném startu přihlašovat do Škoda Connect jak pako.. 🤣 Achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 mě to stáhlo těsně pod 2GB a stejně to dělá pičoviny jak předtím... možná jen bude jiný jejich počet, výskyt a závažnost :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Ty problémy s odhlašováním beru zpět, dělalo to jen první den po updatu, od té doby zas vše OK... Každopádně co tak tady pročítám forum, tak mám až strach tu velkou aktualizaci provést (pokud mi nějaká vůbec přijde), protože kromě toho odhlašování z infotainmentu po posledním updatu mi nic neblbne, ani asistenti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 neboj, je to sranda, stáhneš 2GB a napíše ti to, že selhala aktualizace návodu a jinak všechno blbne spokojeně dál :) mrkni do tématu o mojí hnědce v sekci Vaše octavia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 Viděl jsem no... To s tím návodem mi chodí od té OTA aktualizace, taky končí pokaždé chybou, ale nějak to neřeším. Sice nevím, na co ten návod je a co ta aktualizace má obsahovat, ale asi to úplně nepotřebuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Chtěl jsem se zeptat,co je potřeba pro funkci"Čtení dopravních značek".Po komunikaci se škodovkou jsem se dozvěděl,že tuto funkci dávají do vozu od 11.2021.Máme vůz z r.2020,říkají že nelze doinstalovat.Přitom jsme měli v rukách stejně starý vůz a ten to uměl.Naše vozidlo má multifunkční kameru,všechny asistenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 cteni znacek mam v aute 9/2020. v tom problem neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Je to uvedeno až v návodu 7/2020 Jestli je to ta první série bez Laury nebo hodiny na Virtual, full Kessy mít to nemusí. Ten začátek výroby se moc nepovedl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 před 38 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: cteni znacek mam v aute 9/2020. v tom problem neni. Mám pocit,že škodovka neví,co s tím.Nejdříve tvrdili,že je možná aktivace,když jsem jim ukázal,kde jsem podle VIN našel možnost aktivace,která v Connect nebyla,tak najednou obrátili.Že prý se dává až od 11.2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Nedává, ... já mám 7-2021 a je tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ono ty informace z některých servisů, nebo dokonce i ŠA infolinky je potřeba brát s hodně velkou rezervou. Kolikrát nevědí jaký správný olej patří do konkrétního motoru, natož aby věděli přesně něco ohledně SW v nových autech. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Můžou to mít i starší Octavie, ale jen pokud si přikoupili s výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 V 29. 1. 2022 na 8:56, Habi001 napsal: Můžou to mít i starší Octavie, ale jen pokud si přikoupili s výroby. A co tam tedy chybí,když ani Škodovka neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Mám zcela totožný problém. Troufám si tvrdit, ze krom “samoparkovani” a headup displaye mám ve výbavě snad vše a tedy krom čtení dopravních značek. A nerozumím proč. Měl jsem to v minule generaci ve srovnatelné výbavě, já vím, je to blbost, ale člověk si tak nějak zvykne jako na vše a nemít to, je pak krokem zpět. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 A jde ti to přikoupit jako funkce přes škoda connect obchodě? Já tam tu možnost vidím, stejně jako například rozšíření funkcí ambientního osvětlení viz: tady rozšíření barev ambientního osvětlení: A konečně ono zobrazení (nechce se mi říkat rozpoznávání, když to už dělá nyní) na virtual displeji: Všechny tyto funkce lze dokoupit na neomezenou dobu. Jako dobrý, beru to tak, že jde jen o sw rozšíření, není to must have, ale když je chci, nemusím nikde shánět nějakého garážníka a můžu si je dokoupit oficiálně. Osobně těch 1900 za zobrazení značek na virtualu nedám, protože mám auto jen na rok, ale kdybych ho měl delší dobu, tak to vezmu. Ambientní osvětlení mi stačí stávající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Teď jsem to checkoval a tuto možnost v obchodě nevidím :/. Dívám se přes aplikaci telefonu, ještě mrknu přes appku v infotaimentu ve voze. Ale to je zbytečné více méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Ale já tam nevidím ani funkci rozšíření ambient podsvícení, jen možnost rozšíření barev. To je ale zvláštní tohle 🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Zkuste bombardovat infoline škodovky.Třeba,když nás bude víc,tak s tím něco udělají.My tam ambient máme,ale značky také ne. Se mnou už škodovka nekomunikuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Tak to se asi odviji od vybavy ne? Kazdy ma svuj skodaconnect pod svym VIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMe1980 Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Jj, to se určitě odvíjí od výbavy. Už jsem zde psal, ze mám v autě téměř vše, krom headup displaye, samoparkovaní a možná by se našlo ještě něco. Původní cena přes 1,25 m, tak mi to hlava zkratka nebere. Do provozu 1/2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Já to v mobilu nehledal, ale vidím to na webové verzi škoda connect https://www.skoda-connect.com/ Přihlásit se údaji jako na mobilu a vpravo nahoře je obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.