Publikováno Srpen 17, 20205 r Ahoj, mám dotaz koupil jsem si superb rok výroby 2017 2.0Tdi 140kw pouze s jedním klíčem. Teď chci dodělat klíč nový ale ptám se: - umí někdo kromě škoda auto(Ferda25, Crosby atd.) - mám možnost sehnat starší klíč umí někdo dokodovat třeba i autorizák nebo jde to vůbec? díky za radu..
Srpen 18, 20205 r Pokud chceš vše mít OK obědnej ho ve škodovce jednoduché dle VIN kodu....nový! Upraveno Srpen 18, 20205 r od jtfcobra
Srpen 19, 20205 r Ahoj, já taky kupoval jen s jedním klíčem,nechal jsem dodělat v SA,stálo to necelých 5000,- i s kodováním.Akorát to byl obyč plastový,bez těch chromových doplňků.
Srpen 20, 20205 r @Plzeňáček Jj ,je s KESSY @LiveBomb Netuším,asi ten žlutý štítek s tím kroužkem :-)
Srpen 20, 20205 r @GrayWolf no protože tohle je cena za klíč na Fabii s kessy, tak by mě zajímalo, jestli může být dražší než na Superba nebo jestli s náma vyjebali :D @33paja33 tyhle nové klíče nemůžeš sehnat starší, musí je dodávat autorizák ke konkrétnímu autu, už jenom proto, že obsahují nouzový kovový klíč do dveří kdyby nefungovalo kessy a ze staršího klíče z jiného auta ti logicky ta kovová část nebude pasovat do zámku Upraveno Srpen 20, 20205 r od Plzeňáček
Srpen 22, 20205 r Plzeňáček Možná to je tím,že mi slíbili,že to udělají za nákupní cenu,ale nevím,za nákupku je to zase nějaké drahé.Ale asi si něco z té marže malinko ubrali. :-) Můžete mi prosím ještě někdo poradit ja udělám toto : @GrayWolf Díky :-)
Březen 17, 20241 r @Plzeňáček@GrayWolf Doba pokročila. Dá se vzít univerzální klíč, klidně v designu klasického S3 MQB klíče https://autel.com/us/product/maxiim-ikey-ikeyvw3t/ Ten se pak naprogramuje na konkrétní auto. Tzn. na konkrétní frekvenci a modulaci dálkového ovládání a konkrétní typ imobilizéru (transpondéru). Pak se z něj musí programátorem udělat tzv. Dealer Key (to je to, co doputuje z fabriky k prodejci - dealer key je již svázaný s konkrétním imobilizérem) a následně naučit (všechny) klíče - spárovat s autem. Opět pomocí nějakého IMMO nástroje. Součástí toho klíče je i planžeta. Ta se musí nechat vyříznout někde u zámečníka, pokud tedy člověk doma nevlastní frézu na výrobu autoklíčů.
Duben 14, 20241 r Jo a když jsme u klíčů, vyzkoušel jsem toto a pecka... hodinky máte na ruce vždy. Zdravotní / smart funkce nejsou žádný top, ale na základní monitoring to stačí. Kdo je supa-dupa sportovec má beztak Garminy. Ale to pohodlí nemuset myslet na klíče. A je to bezpečnější než standardní Kessy klíč a navíc je lze úkolovat hlasem (např. z dálky otevřít kufr, když máte v rukou nákup).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.