Jan R. Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Problémy stále jsou - z dnešního testu RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Dnešní zážitek...po raním nastartování a vyjetí vidím místo klasických budíků na displeji kromě digitálního ukazatele rychlosti velké "nic". Po ujetí asi 1 km se grafika budíků vzpamatovala a samovolně objevila. Že to člověka rozhodí a pozornost je v tu chvíli trochu někde jinde, asi nemusím připomínat. (Auto bylo v garáži, kde je cca 10°C a venku taky teď nepanují žádné kruté mrazy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Máš foto jako důkaz, Hater ? Pardon Gater ? :-)) 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 Při -4st radio hralo nic víc žadný restart nepomohl asi po 5ti minutách se samo rozjelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Ne, fotku ani video nemám. Při řízení se věnuju řízení a ne hraní s telefonem. To bych do toho polofunkčního ikonického zázraku spíš potřeboval do interiéru dvě kamery jako důkaz. Ale jestli se nechcete nudit, tak vřele doporučuji O4 koupit a zaručuji, že bude o zábavu postaráno. 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Chvíli jsem o ní i přemýšlel, po "zajímavém" čtení o novém golfu jsem si to rozmyslel. Koncern se pouští do něčoho na co zatím nemá. Nemám vůbec chuť dělat betatestera, to je pro mladé a nadržené. Dnes je třeba být odborník na všechnu techniku, zatímco mobil, PC, TV a podobné vyměníš za jiné celkem zlehka, u auta už to taková sranda není. Vůbec se ti nedivím, že tě to sere ... Rád řídím, snad to tak zůstane i do budoucna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Chce to jednoduše počkat a nekupovat... a doufat, že to koncern dotáhne a koupit tak za rok 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 No to je sice hezké, ale co tedy dělali v MB ten rok od představení ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Mám dotaz k informacím o systému. ABT hardware i software mi to píše, že prý "neznámý" viz foto. Co tam máte vy ostatní? Netušíte někdo, jaká je aktuální verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zott Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Auto mám 3 týdny. Žádné větší problémy kromě párování skrz Android auto nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Dle šéfa IT oddělení nikde nepochybyli a udělali svou práci zodpovědně (rozuměj odladili SW). Připadá mi to jak s našimi politiky, kteří si také melou furt tu svou a realita je jiná, leckdy žalostná. A zkuste na FB vyhledat skupinu zabývající se zkušenostmi majitelů OIV. To je teprve symfonie, tady je uveřejněný tak zlomek problémů. Prostě se tohle nepovedlo a měl by někdo nést svůj díl odpovědnosti. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 před 2 hodinami, Gater napsal: Mám dotaz k informacím o systému. ABT hardware i software mi to píše, že prý "neznámý" viz foto. Co tam máte vy ostatní? Netušíte někdo, jaká je aktuální verze? Unknown se mi zobrazuje s vyplým zapaloávní. Se zaplým zapalováním pak naskočí hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 (editace) Díky..kouknu na to pro jistotu ještě s nastartovaným motorem. Jinak jsem hledal i zážitky, zkušenosti a informace i např. na konkurenčním "https://moje.auto.cz/" a nic tam není. Asi to mají domluvený se Škodou a zablokovali to, aby té negativní reklamy nebylo moc...asi taková malá dohodnutá cenzura. 11.12. Takže ABT je pořád "unknown"...už se netěším do servisu. Akorát se vymlouvají, tvrdí, že to je úplně normální stav apod. Editováno: 11. Prosinec 2020, autor: Gater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Neproblikává vám někomu ukazatel teploty a paliva? Děje se mi to nepravidelně, ale včera to dělalo celou jizdu v cca 6-15sec intervalech. Hlavní display nebliká... Jinak klasické problémy typu 1/10 nejdou parkovací senzory, parkovací brzda není dostupná, front asist pípá a něco zobrazuje jen když vozidlo předenou odbočuje doprava, permanentní chyba, že nemůže aktualizovat návody, při pokusu o check aktualizací zatuhne celý infotainment, myškoda hlásí zapnutá parkovací světla i když jsou vypnuté... Jinak start OIV mi připadá jak start letadla s check listem :) Počkat až nabootuje display a potvrdit uživatele (ano pokračuje to i samo, ale trvá to), vypnutí line asist, vypnutí auto-stop, přepnutí režimu jízdy (nechápu, proč třeba tohle nemůže zůstat nastaveno) a pak většinou odblokovat parkovací brzdu, protože mi připadá že se sní hodně pere než pustí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 ahoj, už jsem tu dlouho nebyl, tak přidám k Vašim zážitkům svoje. Krom klasiky parkování, front asistu si teď užívám plynule blikající pravé zadní vnitřní světlo. Nevim co to spouští, ale plynule se rozsvěcí a zhasíná, když jedu po tmě fajn věc na rozptýlení. No a o víkendu mě fakt naštvalo, že vyjedu a začnou pípat pásy, kouknu všichni připoutaní ale auto cinkalo dál. Řešení je nakonec celkem jednoduché, cca po 5 minutách dá pokoj, přestane řvát a jede se dál a nebo stačí vystoupit, zamknout auto, počkat až se všechno uspí a pak nastoupit a voala problem vyřešen..... V minulé práci jsem testoval prototypy a chovalo se to podobně, ale to kruci byly auta několik měsíců před zahájením výroby!! Jinak otázka k automatickému vyhřívání volantu a sedaček - funguje Vám to? mě občas zapne volant a pak mi to co pár minut celou cestu hrdě hlásí přes celý otáčkoměr, ale sedačky čistá nula. Nebo 0 stupňů je na ně ještě asi málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Kluci teda, že bych vám zrovna záviděl, auto je to pěkný, ale ... :-) Ta poznámka s tím check listem je dle popisu trefná, ona i ta cena octavie se pomalu začíná blížit spíš k ceně menšího letadla :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 (editace) před 14 hodinami, Georgius napsal: ahoj, už jsem tu dlouho nebyl, tak přidám k Vašim zážitkům svoje. Krom klasiky parkování, front asistu si teď užívám plynule blikající pravé zadní vnitřní světlo. Nevim co to spouští, ale plynule se rozsvěcí a zhasíná, když jedu po tmě fajn věc na rozptýlení. No a o víkendu mě fakt naštvalo, že vyjedu a začnou pípat pásy, kouknu všichni připoutaní ale auto cinkalo dál. Řešení je nakonec celkem jednoduché, cca po 5 minutách dá pokoj, přestane řvát a jede se dál a nebo stačí vystoupit, zamknout auto, počkat až se všechno uspí a pak nastoupit a voala problem vyřešen..... V minulé práci jsem testoval prototypy a chovalo se to podobně, ale to kruci byly auta několik měsíců před zahájením výroby!! Jinak otázka k automatickému vyhřívání volantu a sedaček - funguje Vám to? mě občas zapne volant a pak mi to co pár minut celou cestu hrdě hlásí přes celý otáčkoměr, ale sedačky čistá nula. Nebo 0 stupňů je na ně ještě asi málo.... No jo, pravá zadní lampička, taky mi někdy blbne. Do toho dítě řve, že nechce, aby to blikalo a mně tečou nervy. Jsem povahy klidné, ale dostat do ruky osobu odpovědnou za toto pojízdné neštěstí, tak se asi neudržím.Angry Editováno: 14. Prosinec 2020, autor: Gater 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beran Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Zadní lampička vyměněna v rámci záruky. Mimochodem, musím nahlásit, že já s autem žádné zásadní problémy nemám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dav1981 Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 V 13. 12. 2020 na 14:27, Andrews napsal: Neproblikává vám někomu ukazatel teploty a paliva? Děje se mi to nepravidelně, ale včera to dělalo celou jizdu v cca 6-15sec intervalech. Hlavní display nebliká... Jinak klasické problémy typu 1/10 nejdou parkovací senzory, parkovací brzda není dostupná, front asist pípá a něco zobrazuje jen když vozidlo předenou odbočuje doprava, permanentní chyba, že nemůže aktualizovat návody, při pokusu o check aktualizací zatuhne celý infotainment, myškoda hlásí zapnutá parkovací světla i když jsou vypnuté... Jinak start OIV mi připadá jak start letadla s check listem :) Počkat až nabootuje display a potvrdit uživatele (ano pokračuje to i samo, ale trvá to), vypnutí line asist, vypnutí auto-stop, přepnutí režimu jízdy (nechápu, proč třeba tohle nemůže zůstat nastaveno) a pak většinou odblokovat parkovací brzdu, protože mi připadá že se sní hodně pere než pustí. To s tím blikáním teplota/palivo jsem pozoroval též, ale vypozoroval jsem, že se to dělo jen při aktivaci limit rychlosti. Po svolávačce to už nepozoruji, ale mám jí teprve týden, tak uvidíme. Jinak, výrobu mám 09/2020 a zatím mimo tohoto, a jednoho upozornění FA při odbočujícím autě v pravo jsem absolutně bez závad, info funguje v poho, dokonce i bezdrát Apple na první pokus.Jen mě po svolávačce zmizelo všechno z shopu a mám tam jen datové pakety. Model 1,5TSI, Style, navíc jen koule, side assist, a senzory v předu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 před 10 hodinami, Gater napsal: No jo, pravá zadní lampička, taky mi někdy blbne. Do toho dítě řve, že nechce, aby to blikalo a mně tečou nervy. Jsem povahy klidné, ale dostat do ruky osobu odpovědnou za toto pojízdné neštěstí, tak se asi neudržím.Angry tak v tom nejsem sám.. No já shodou okolností s lidma co jsou za tohle zodpovědný (na několik úrovních) pár piv už i vypil, takže moji zpětnou vazbu už dostali :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 (editace) @Georgius A co Ti na to řekli? Tlačili je termíny, nebo všehoschopní šéfové. Asi jsem žil v bludu, když jsem si naivně myslel, že Němec je perfekcionista a podle toho bude vypadat vývoj vozu, organizace výroby a taky výsledný výrobek. Holt již dávno neplatí dřívější legendy. Editováno: 15. Prosinec 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fri@fri.cz Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 před 19 hodinami, dav1981 napsal: To s tím blikáním teplota/palivo jsem pozoroval též, ale vypozoroval jsem, že se to dělo jen při aktivaci limit rychlosti. Po svolávačce to už nepozoruji, ale mám jí teprve týden, tak uvidíme. Jinak, výrobu mám 09/2020 a zatím mimo tohoto, a jednoho upozornění FA při odbočujícím autě v pravo jsem absolutně bez závad, info funguje v poho, dokonce i bezdrát Apple na první pokus.Jen mě po svolávačce zmizelo všechno z shopu a mám tam jen datové pakety. Model 1,5TSI, Style, navíc jen koule, side assist, a senzory v předu. Mám od 1. září MR21 panel Columbus a zatím celkem vše funguje, jen 2x pípal nezapnutá pás, po opětovném nastartování v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Uvazuju nad objednanim Style Plus. Ale jak to tady čtu tak si asi nechám zajít chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Správně... Chce to počkat alespoň do léta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Ale do léta jakého roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.