Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, má někdo zkušenost s dovozcem Autodraft? Popř. koho byste doporučili na koupi tak 3 roky staré Octavie nebo Superbu s nájezdem kolem 100 tisíc km?

Hledal bych v programu škodaplus roční nebo prověřené vozy, pokud bych nenašel tam hledal bych hlavně u partnerů škodovky a důkladně prověřil servisní historii. Vykašlal bych se na jakýkoli dovoz odkudkoli.

• 3 týdny později...

Mne a znamym sa osvedcil pan Gejdoš od Ružomberka. Dovaza O3, Superb z Holandska. Slusne ceny za dobru vybavu. 

• 1 měsíc později...

Rozhodně neplatí. že škoda plus rovná se kvalita. Prodávají tam stejné ojetiny jako v jiných bazarech. Používají stejné praktiky a zatajují bouraná vozidla.

Neni nahodou Skoda plus jenom partnersky program na prodej jetych aut predevsim z leasingu? Auto nejde pretahnout z jednoho konce republiky na druhy, muselo by se to resit odkupem/prodejem mezi servisy, jako to treba jde u aaa-cek. Vcera jsem pres Skoda plus kupoval auto, jednalo se o autorizovany servis, informace poskytnute v inzeratu odpovidaly tomu co se dalo vycist pres vin v Cebii a servisni historii. Sam servis pri prodeji nabizel zobrazeni historie. Pri osobni prohlidce bylo vse v poradku.

Kdyz jsem vybiral auto, tak jsem se dival i po superbu a narazil jsem na inzerat od autodraftu, pri kontrole VINu bylo videt, ze auto bylo bourane, v inzeratu o tom nic nepsali, na druhou stranu ani nepsali ze nebylo.

V programu ŠkodaPlus jsou hlavně referenstké vozy po zaměstnancích ŠA, a zřejmě i ty z krátkodobých pronájmů.

U některých inzerátů bývá i někdy psáno, že došlo k nějaké opravě.

Jinak je to bazar jako každý jiný - i takové AAA mívají vozy přímo od ŠA (tam je mají jako zánovní v programu Mototechna). Samotní prodejci je získávají na základě aukcí, nebo tomu tak alespoň dříve bylo. Většinou se pak jedná o více vozů najednou které ten prodejce koupí.

před 7 hodinami, Francouzská citronáda napsal:

Rozhodně neplatí. že škoda plus rovná se kvalita. Prodávají tam stejné ojetiny jako v jiných bazarech. Používají stejné praktiky a zatajují bouraná vozidla.

Tohle mě zajímá. Prosím, jestli můžeš, konkrétní případ. Klidně SZ.

před 44 minutami, stanmar napsal:

V programu ŠkodaPlus jsou hlavně referenstké vozy po zaměstnancích ŠA, a zřejmě i ty z krátkodobých pronájmů.

U některých inzerátů bývá i někdy psáno, že došlo k nějaké opravě.

Jinak je to bazar jako každý jiný - i takové AAA mívají vozy přímo od ŠA (tam je mají jako zánovní v programu Mototechna). Samotní prodejci je získávají na základě aukcí, nebo tomu tak alespoň dříve bylo. Většinou se pak jedná o více vozů najednou které ten prodejce koupí.

Jestli můžu, trochu to doplním. Ve ŠKODA Plus se v rámci ročních vozů objevují dva typy aut.

1. Referentské vozy - služební vozy zaměstnanců. Mívají různé specifikace a jednoduše je poznáte na místě podle středočeských RZ. Tyto vozy si prodejci "losují", jak správně píše @stanmar

2. Tzv. vozy MAL - auta po ročním operativním leasingu pro zaměstnance. Většina zaměstnanců je využívá pro manželky apod. Ty mají vždycky pražské RZ a specifikace bývají dost podobné. Tyto vozy prodejce "dostane", případně si je de facto sám vytvoří, když např. zaměstnanec dealerství využívá program MAL.

Co jsem se dozvěděl, tak se snad i draží v aukci, není to tak?

Jojo, taky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.