asdf7890 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 (editace) Zkousel prosim nekdo dodelat prihradky pod predni sedadla ktere jsou v "Simply clever paketu"? Stoji za to to dodelat? Slo by to dodelat do klasickych (ne sportovnich) sedadel? Pokud by mel nekdo objednaci cisla dilu a nejake fotky jak namontovat tak sem s tim :). Predem diky. Editováno: 10. Září 2020, autor: asdf7890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Mozem to pozriet ak nezabudnem. Mam to v aute. Nepouzil som ani raz zatial. Teda mam tam vlhcene utierky, co som tam vlozil este asi den po kupe, takze dnes to pozriem a rovno ich vyhodim. Male to je a neprakticke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Já do obou narval reflexní vesty. Je to tip top, ale vejdou se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 na reflexne vesty je inak miesto i vo dverach. lapac spiny to volam. da sa vesta zrolovat a zasunut uplne dozadu do takeho otvoru na konci odkladacieho priestoru, co je vo dverach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Tie odkladacie schranky pod sedadlom su take cele vychytavky ako cela Scala. Vojdu tam fakt vreckovky alebo cigarety 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Dají se tedy dodatečně schránky pod přední sedačky dodělat, nebo ne 😉? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Dají,dodělával jsem je do Kamiqu. Pravá má objednací číslo 81A882602 9B9 - cena cca 845,-Kč Levá má objednací číslo 654882601 9B9 - cena cca 1193,- Kč Ještě jsou potřeba na každou schránku 2 plechové matky N 90088003 za cca 23,- Kč + šrouby torx N90737107 za cca 22,- Kč. Sedačky se nemusí nijak rozdělávat ani povolovat na ližinách.Ve spodním rámu sedačky jsou připravené otvory kam se vloží plechové matky a zahákne zadní část schránky.Pak je potřeba jen kratší a delší torxový šroubovák nebo gola. 1 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 (editace) Díky moc 👍. Sedačky jsou tedy v obou modelech stejné? Píše mi to, že díly schránek nejsou dle VIN vhodné pro můj vůz, ačkoli se pro Scalu hodí. Že by vyhřívání sedadel? Editováno: 13. leden 2022, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Podľa mňa zbytocne vyhodené peniaze. Sú malé. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Jo, koukal jsem, že příliš prostorem neoplývají, ale vadí mi pod sedačkami ta nevzhledná díra 🤭. Nicméně se pokusím v salonu najít Scalu, která by to měla a podle toho se rozhodnu 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Opravdu jsou moc malé. Já je tam mám a vůbec je nepoužívám. Úplně jsem na ně zapomněl 😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Na kapesníky, ale ta díra je opravdu nevzhledná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Za 82,- EUR dosť drahé prekrytie diery :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) Sedačky a rámy sedaček jsou podle ETKY stejné ve Scale i Kamiqu.S výhřevem to nemá nic společného.Já mám Style s výhřevem sedaček a žádný problém s dodatečnou montáží nebyl.Objednal jsem podle čísel z ETKY bez zadání VINu a vše pasovalo bez problémů.Jen se hůře chytá a dotahuje šroubek co je uvnitř schránky. Editováno: 14. leden 2022, autor: richi661 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Ako pisal Petulko, absolutna zbytocnost a blbost za tie prachy. Mam to v aute a este aj vlhcene utierky na sklo musim stlacit, aby to balenie tam voslo. A ci je tam diera. Koho to zaujima. Nepozeram sa pod sedacku ale na cestu. Zmysel by to malo vtedy, keby tam bol suflik, ako maju ci mali podaktore ine vozidla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Aby ste mali predstavu o velkosti tych boxov. Tie karty su velkosti platobnej karty. A box smerom dovnutra na vysku klesa, takze vstup najsirsi, zadok uplne uzky. Dovolim si tvrdit, ze sni zbran tam nedas 9nu 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Do kelu, ja som myslel, že je to klasický vysúvací šuflík a to je priehradka ako na palubke pred spolujazdcom, ale v menšom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Kdeze, to by bolo super. Len taky box na 2 pary papierovych vreckoviek 😏 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Čau kluci půjdou odkládací schránky dodatečně namontovat do Monte Carla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Jj, nechal jsem si domontovat na Kamiq MC. Sedadla by mela byt stejna se Scalou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Schránky na místě, na 10 min. Matice sejen nasunou, Torx 30. Komplet 2440,- 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 A to je ta ista schranka,co sa tu spomina vyssie?Lebo tato sa mi zda celkom dost velka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Jj jsou. Malé mi nepřijdou. Mohu nějak změřit nebo podle známého předmětu, jak tam pasuje. Cena se liší, protože to uvedl bez DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Počkej, ale ty jsou zezadu ne? Nebo se mi to zdá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Vždyť je tam vidět páka na posouvání sedadla. Zbytek matoucí může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.