Jump to content

Dodelani prihradek pod predni sedadla

asdf7890

Recommended Posts

Zkousel prosim nekdo dodelat prihradky pod predni sedadla ktere jsou v "Simply clever paketu"? Stoji za to to dodelat? Slo by to dodelat do klasickych (ne sportovnich) sedadel? Pokud by mel nekdo objednaci cisla dilu a nejake fotky jak namontovat tak sem s tim :). Predem diky.

Edited by asdf7890

• 1 year later...

Dají,dodělával jsem je do Kamiqu.

Pravá má objednací číslo 81A882602 9B9  -  cena cca 845,-Kč

Levá má objednací číslo 654882601 9B9    - cena cca 1193,- Kč

Ještě jsou potřeba  na každou schránku  2 plechové matky N 90088003 za cca 23,- Kč + šrouby torx N90737107 za cca 22,- Kč.

Sedačky se nemusí nijak rozdělávat ani povolovat na ližinách.Ve spodním rámu sedačky jsou připravené otvory kam se vloží plechové matky a zahákne zadní část schránky.Pak je potřeba jen kratší a delší torxový šroubovák nebo gola.

• Líbí se mi 1
  • Díky 2
  • Pozitivní 2

Sedačky a rámy sedaček jsou podle ETKY stejné ve Scale i Kamiqu.S výhřevem to nemá nic společného.Já mám Style s výhřevem sedaček a žádný problém s dodatečnou montáží nebyl.Objednal jsem podle čísel z ETKY bez zadání VINu a vše pasovalo bez problémů.Jen se hůře chytá a dotahuje šroubek co je uvnitř schránky.

Edited by richi661
  • Díky 1

Ako pisal Petulko, absolutna zbytocnost a blbost za tie prachy. Mam to v aute a este aj vlhcene utierky na sklo musim stlacit, aby to balenie tam voslo.

A ci je tam diera. Koho to zaujima. Nepozeram sa pod sedacku ale na cestu.

Zmysel by to malo vtedy, keby tam bol suflik, ako maju ci mali podaktore ine vozidla.

• Díky 1

• 4 months later...