Prosinec 1, 20204 r Autor Rád bych zde napsal můj postup pro všechny, kteří se ocitnou v situaci jako já. Mám v plánu příští rok na jaře prodat Karoqa a pořídit většího brášku a tak mě ten ťukanec docela naštval....prodejní cena bude hold menší :(. Napsal jsem dopis na pojišťovnu, že budu požadovat odškodnění z důvodu snížení tržní hodnoty vozidla. Odpověď jsem dostal po 30 dnech po tel. urgování. S likvidátorem jsem se domluvil, že si nechám vypracovat znalecký posudek o snížení tržní ceny vozidla. Přeposlal jsem posudek na pojišťovnu a ta mi vyplatila 28 000 Kč za snížení tržní ceny vozidla + 3000 Kč za znalecký posudek. Nemusel jsem podávat žádnou žalobu atd., stačilo se domluvit s pojišťovnou. Jen ta částka není nic moc......za to, že mám záznam na vozidle. Upraveno Únor 26, 20214 r od olaf1
Červen 15, 20214 r Tak dnes smolný den. Takhle jedu a řidič auta "audista" odbočoval do boční ulice. Jak jsem ho míjel, tak začál couvat a nepomohl vyhýbací manévr a jeb..nul do mě!
Červen 15, 20214 r To zamrzí. "Audista", tím si mě pobavil. Byť tedy co se aut týče, rozhodně z té německé trojky (Audi, BMW, Mercedes) se mi líbí nejvíce právě Audiny.
Červen 15, 20214 r To je pech, ale tokový je život :( Vypadá to na nový dveře a na výměnu spodního plastu nebo toho bude víc?
Červen 21, 20214 r Není to zase tak vážné, abych se ho zbavoval. výměna dveří a plastů je už domluvená na 13.7. po dovolené v Chorvatsku. Náhradní vozidlo domluvené.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.