Publikováno Září 12, 20204 r Ahoj, chci se zeptat když zapnu zapalovali tak slyším protékat vodu v topení a občas to i zabubla jak kdyby tam byl vzduch. Nevíte někdo co by mohlo být špatně ? Děkuji za každou radu. Jinak jedna se o 2.0tdi 140kw sportline FullSizeRender.mov Upraveno Září 12, 20204 r od Tomtomy22
Září 12, 20204 r Mě to dělala klimatizace, na semaforech jsem slyšel jakoby vodopád. To bude muset poradit někdo jiný.
Září 12, 20204 r Autor Aha to mě to děla jen při vypnutým motoru pak to není asi není slyšet. Když jsem to teď zkoušel tak je i jedno jestli je zapnuté zapalování nebo ne, stačí odemknout dveře a sednout do auta a je to slyšet. Jak kdyby hned spustilo nake čerpadlo a nebo wabesto a byl tam vzduch.
Září 13, 20204 r No kdyz odemknes a otevres dvere tak je opravdu slyset sepnuti cerpadla aspon teda u benzinu, ale je to jen takove zabzuceni a jen tak vterina
Září 14, 20204 r Autor Tak už vím co se hned zpustí při zapnutí zapalovaní ,jedna se o to přídavné čerpadlo vody, a zní to tak jak kdyby tam byl vzduch. Nevěděl by někdo prosím vás jak to odvzdusnit? A je to normální ze se hned zpusti ? Děkuji za každou radu. Jinak diagnostika nic nepíše.
Září 14, 20204 r To je to pomocné el. čerpadlo pro turbo po zastavení motoru? Nevím jestli je nutné, aby se rozběhlo, pokud je teplota např. pod limitem. Pokud má společnou náplň s chladicím okruhem, pak by bublat imho neměl, chadicí okruh nutno držet bez bublin (odvzdušněný, pokud nepočítám (normální) vzduch v nádržce okolo hodnoty max). Jak lítá teplota motoru (vím, fake ručička, ale třeba lítá nebo se mění teplota oleje)?
Říjen 7, 20204 r Dělá mi to samé u úplné nového Superbu III facelift 1.5 TSI (najeto 800 km), ale jen někdy - většinou po delším stání v garáži. Už jste přišli, čím to je a zda je to normální, a nebo to mám reklamovat?
Říjen 12, 20204 r michaln: dělalo mi to taky občas u nového vozu - prý byl někde vzduch v systému - časem to vysublimovalo samo....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.