pumpy Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Ahoj, zajímalo by mě zda jste už někdo řešil nový volant, který bude dodávaný v modelovém roce 2021. Bude možná výměna? Mně se líbí dost a hlavně ta tlačítka, velikost a tvar mi připadá, že je nezměněný. Máte někdo kontakty jak ho sehnat? Primárně pro sportline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Taky by mě to zajímalo ale podle mě to jen tak nepůjde, jsou tam tlačítka na vyhřejvání volantu, tempomat atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 13. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 zatim to moc nefunguje když pročítám různá vlákna i na tomto fóru.. škoda, mně se fakt hodně líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos123 Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 mám volant v superbu 3 facelift 2020 z O4 RS a vše funkční až na jednu věc, přepínání režimu digitalních budíků. Ale mělo by se to dát obějít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.