AlikP3 Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Dnes rano jsem si chtel v aute behem cekani pritopit, tak jsem zapl nezavisle topeni. Bylo to poprve od zimy. Po chvili se zpod auta zacala valit oblaka bileho dymu. Topeni jsem tedy okamzite zastavil. Nasledne jsem nezavisle topeni zapl behem jizdy, s nadeji ze se "vypali". Po cca 20ti minutach jizdy a stani na svetlech jsem jiz zadny kour nezaznamenal. Je to normalni chovani po letni sezone ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Myslim ze ano,tiez som teraz prvy krat cez vikend prikuril a dymilo viac,ako obvykle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Ano je to normál. Měl bys topení pouštět aspoň jednou za měsíc i v lětě. Pak to nebude na poprvý hulit a smrdět. Nebo před sezonou pustit za jízdy ať to necejtíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.