Georgius Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Na S3 už je to lepší. Dealerovi jsem potvrzoval v prosinci ten hned na zacatku ledna objednal a tento tyden melo byt vyrobeno. Sportline 2.0tdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 před 46 minutami, Bury1104 napsal: Tím jsem chtěl jen říct, že teď je ta čekací doba tragédie… Příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Chlapi když se uvede nový model, je možné vyjednat nějakou slevu, nebo se na začátku prodává za ceníkové ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 To zalezi na aktualni poptavce. Marze se nelisi dle doby od uvedeni na trh. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specnas Vloženo 17. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2023 Tak náš Superb Style 1.5. TSI, DSG, Style objednán 16.5. 2023, předpokládaný termín dodání říjen 2023 jsem dnes slavnostně převzal od dealera.. No to teda šok ale přijemný........Co by za to dal kolega s Octavií IV už rok čeká a čeká. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 17. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2023 Tak já teda náš Superb (viz podpis) objednán 22. 8. 2022, termín dodání leden 2024 a dnes telefon, že jej mají na prodejně. Vyroben dle CoC 9.6. 2023, dodáno na salon dnes. Výroba se údajně posunula kvůli tomu, že výroba liftbacku pomalu končí. Ale to beru jako výmluvu - omluvu prodejce jelikož mají auto dřív, než jsme byli dohodnutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BubbleX Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 Ahoj, dá se stále objednat combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 Zatím se dá objednat vše. Čekací lhůty jsou nyní údajně jen asi 3 měsíce... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 29. Září 2023 Sdílet Vloženo 29. Září 2023 Tak jedna éra končí a druhá brzy začne... Na S3 je od 27. 9. nový ceník a obsahuje jen verzi Combi, takže liftback se již nedá objednat... Pouze skladovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 20. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2023 Nemáte někdo aktuální dodací doby na TDI s 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.