Přejít na obsah

BubbleX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

459 zobrazení profilu

Oznámení BubbleX

  1. BubbleX

    Škoda Fabia IV

    Zajímavý poznatek z katalogu, uvádí, že už základní světla mají LED jak dálkový, tak i blinkry, přičemž taková Scala má LED jen potkávačky a Oktávka má normální žárovky pro blinkry. Takže ty bi-led přídávají "jen" přisvěcování do zatáček, možná (asi určitě) se budou lišit výkonem, nevím ale, jestli stojí za příplatek, když už základní světla jsou full led.
  2. Facelift už je v kofigurátoru
  3. BubbleX

    Škoda Fabia IV

    Vepředu budou mít základní světla LED pro potkávačky a normální žárovky pro dálkové, jako to má Scala, předpokládám, že i blinkr bude řešený normální žárovkou. U zadních světel počítám u low verze jen s obrysovkami a brzdou jako LED, jinak blinkr a couvačka normální žárovky. Co mě ještě zaujalo, u těch TOP světel vzadu jsem si nikde v nárazníku nevšiml mlhovky, jako to má Scala, myslíte, že by Fabie měla mít jen jednu couvačku (i když z ledek) a na druhé straně mlhovku? EDIT: Brrrrm -> to co se představilo jsou Top LED zadní světla, hádám, že full led, low verze bude mít asi žárovky, jak píšu nahoře.
  4. https://www.auto.cz/modernizovana-skoda-kodiaq-uz-zna-ceske-ceny-znacne-podrazila-ma-to-vsak-svuj-duvod-138987 Zdražení vyvážené lepší výbavou a absencí Active
  5. Ahoj, OII 2006 BXE, máme jí od nova, teď najeto 344k a na motoru nebylo nikdy nic děláno, kromě spojky a dvouhmoty, která byla dělána myslím ve 120k a od tý doby drží. Dneska sem sundal víko hlavy válců a motor je krásně čistý, vačka i hydroštely jako nové, olej byl vždy měněn po 15k a nejspíš se to vyplatilo :) na šály se nikdo nikdy nedíval, ale hádám, že už by byla ojnice už dávno venku z bloku motoru. Jediný co mi teď trápí je turbo. Při najíždění na dálnici kolem 120 km/h se pravidelně odpojuje a padá do nouzáku. Dneska sem koukal na regulaci a je zatuhlá a drhne, takže bude muset turbo ven a vyčistit, ne-li zreapasovat. Připomínám, že na motor ani na turbo nebylo nikdy saháno :D Tak jen tak pro informaci, abyste věděli, že i BXE jsou někdy bez problémů :)
  6. V konfigurátoru už je zahrnuta 2.0 TDI 110kw 4x4 a taky přibyly 19" kola Becrux. Dokonce jsou levnější než 18", to je ale nejspíš chyba.
×
×
  • Vytvořit nový...