Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já objednával Superb minulý týden a mám předpokládané dodání 1. týden v červenci.

22 hours ago, Delphin said:

Já objednával Superb minulý týden a mám předpokládané dodání 1. týden v červenci.

aku motorizaciu? 4x4?

• 4 týdny později...
  • 4 týdny později...

Ahojte, nejake dalsie skusenosti s aktualnymi terminmi? Minuly tyzden som objednaval.... 

Já objednával 22.3. a tento týden je v salonu, čeká se na doklady, předání by mělo být ve středu.

Já objednal 9.5. a příští týden má jít do výroby.

Hmmm, tak to je zvlastni... ja mam objednano na konci brezna a zatim to vypada az na zacatek cervence do vyroby :-o  (predokolka 110kW,2.0TDI ,DSG, L&K).. ale naposeldy jsem se ptal asi pred mesicem, treba se to mezitim posunulo, tj. zkratilo..

Upraveno od Peso

A jakou barvu jsi objednal? To taky hraje významnou roli

Aha, to mne nenapadlo.. nic extra - bezova capuccino metaliza

Na ciernu sa caka kolko? :-)

Ahojte. Mate niekdo presnejsie informacie ako planovana hologizacia oddiali dodanie 1,5tsi? Mam objednany 1,4tsi a dostal som info, ze tento motor uz nedostanem a budem musiet cakat na homologizaciu noveho.... 

Najvacsi problem je s homologizaciou vybavy vo vztahu k emisiam. Kazda polozka sa musi prepocitat a nahodit do konfiguratora.

On 6/7/2018 at 11:21 PM, Peso said:

Aha, to mne nenapadlo.. nic extra - bezova capuccino metaliza

Tak uz, predani pristi stredu.. Tzn., pokud to jeste neposunou , 3 mesice od objednani..

Já objednal 15. Března. Auto vyrobeno 14.6.2018 a auto do dnes není. ;-(

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Prosím Vás za jak dlouho se k Vám Superb dostal??? Teď by mne zajímalo ode dne výroby ve fabrice po předání u prodejce???

Koukám ze to tady žije. Tak shrnu svoji objednávku. ;-). Třeba to někdy někoho bude zajímat. Objednáno 15.3. , vyrobeno 14.6. , VTP vystaven 19.6. , auto bude předáno buď 28 nejpozději 29.6. ;-)))

On 6/20/2018 at 9:39 PM, Peso said:

Tak uz, predani pristi stredu.. Tzn., pokud to jeste neposunou , 3 mesice od objednani..

Ahoj, tak uz je doma. K dealerovi dovezeno minuly tyden, predano dnes, ale na termin predani byl vyvinut nestandardni natlak ;-) Celkem to tak v mem pripade bylo cca 90 dni..

Taky sem musel trochu zatlačit. Je až s podivem ze si to tak dlouho schovávali než to předají.

• 2 měsíce později...

nieco nove ohladne dodacích lehot. moj je uz 3 tyzden vyrobeny a predajcovi ho nevedia dorucit :(

Ja som objednával 2.0 TDI 110 kW nejak 25.7. na predajni bol 5.9.  a v pondelok 10.9. som ho už preberal.

před 8 hodinami, Wlady1980 napsal:

@skodovacik Aky mas motor? 

2tdi 110kw

před 8 hodinami, janci47 napsal:

Ja som objednával 2.0 TDI 110 kW nejak 25.7. na predajni bol 5.9.  a v pondelok 10.9. som ho už preberal.

Ja 7.7

• 2 měsíce později...

Objednany L&K s 1,5 TSI 8.11.2018....45 tyzden...vyroba naplanovana na 48 tyzden,celkom fofr.

Do vianoc je snad doma.

Upraveno od Patrik1971

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.