Bubaq Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Taky mám Mio, ale 798 Dual. A můžu taky vřele doporučit. S tím vykradením záleží, kde bydlíš. Jestli na panelákovém sídlišti nebo klidná čtvrť s rodinnýma domkama, to udělá velký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Mio 798 je na mě už celkem velké, já bych chtěl nějakou pidi kameru, displej ani nepotřebuji. Jinak parkuji tak různě, asi to budu schovávat.... pro jistotu. To by muselo být jinak fakt malé, aby to nešlo vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Malou za 800 ti nikdo neukradne. Já mam 70MAI a za ty prachy svůj účel splní. Akorát nefunguje při vypnutém motoru - mám to tak napojené kvůli ochraně baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 Kamera nalepena. Ještě musím pořešit uspořádání kabelu, takhle to nevypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 (editace) Super umístění, hele to černý je nalepený zevnitř že? Přemýšlím, že kdybych to pak chtěl sundat, tak to asi poškodím, že? :/ PS: nekoukal jsi na náhradu za ten kabel? jen ať tomu nevěnuji zbytečně čas :D Editováno: 18. Únor 2021, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 V 17. 2. 2021 na 20:35, beuticek napsal: Malou za 800 ti nikdo neukradne. Já mam 70MAI a za ty prachy svůj účel splní. Akorát nefunguje při vypnutém motoru - mám to tak napojené kvůli ochraně baterie. Smažka nepozná levnou kameru, pro ní je to šance, že to prodá třeba za 5 stovek a to jí za těch 60 sekund strachu stojí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 před 2 hodinami, Pawlisko napsal: Super umístění, hele to černý je nalepený zevnitř že? Přemýšlím, že kdybych to pak chtěl sundat, tak to asi poškodím, že? :/ PS: nekoukal jsi na náhradu za ten kabel? jen ať tomu nevěnuji zbytečně čas :D Právě, že se mně zdá, že to černý je uvnitř skla. V interiéru auta je sklo hladké... Myslím, že se nic při strhávání nic nepoškodí. Kabel jsem koupil micro-USB USB-C a konektor ořezal, aby se vešel do základny... Trošku kruté, ale funkční:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 A ještě fotka zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Kameru už mám taky doma, kabel z Mironetu taky, takže mě čeká stejný tuning kabelu jako tebe. Jen chci sehnat teda ještě ten kabel v kratší verzi, protože z dlouhodobého hlediska by mi to fakt vadilo (ta délka). Kdyby to aspoň šlo nějak schovat (pod tapec)? Budeš řešit i zadní kameru? Já mám na zadním skle 95% tmavou fólii, tak nevím jestli to bude mít smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ten kratší kabel by se mně líbil. Přemýšlel jsem o kabelu se zalomeným mini-USB z Aliexpressu a na druhý konec napájet USB-C. Akorát jsem je ještě neodhodlal to vyhledat a objednat :-) Taky mám na zadním okně tmavou fólii a stejnou obavu, aby bylo na kameře něco vidět. Má korekci expozice, třeba by to šlo poladit-zesvětlit. Ale stejně se mně zatím nechce tahat kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 @jakas Na zesvetleni kamera zveda ISO = video vic sumi = je vic degradovano obrazovym sumem/zrnem. Takze pak je sice svetlejsi obraz, ale muze dojit ke zhorseni citelnosti RZ. Vetsinou je lepsi zesvetlovat v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Já to na zadek asi dávat nebudu právě kvůli těm kabelům. Do stropnice se mi zasahovat prostě nechce. Kabel z ALI objednám, kdyžtak vezmu víc kusů, třeba se to někomu bude hodit a nebude chtít čekat a já na tom vyvařím raketu (ber s humorem). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Fotka "znásilněného" kabelu v základně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Ty jo, hustě ty... asi mám jiný kabel, protože ten můj bych takto nenacpal :D zatím budu napájet přímo do kamery dokud nedorazí z ali kratší. Dám oběd a jdu namontovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Pokud jsi koupil ten, co jsem Ti posílal odkaz, tak to musí být on. Však vidíš, že tam tu a tam leze kov 😀, jak jsem s tím bojoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Tak jakože asi jo, ale já to teda vohobloval na fest :D a ten kabel by se v tom zlomil. Zatím mi to nevadí jak to je, hlavně, že to funguje. Teď otestovat obraz. Musel jsem stáhnout nějaké kodeky a pustit přes VLC (mám Macbook), protože to video nebylo plynulé a sem tam se to "zaseklo". Ale po konzultaci s podporou pomohly ty kodeky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Ahoj, máte někdo zkušenost s mio mivue j85 wifi 2.5k qhd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Já jsem tu kameru viděl nalepenou v autě. Video jsem neviděl, ale kamera se mi upřímně nelíbila kvůli své velikosti. Tu co mám já je mnohem menší a nejde tak vidět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 V 23. 10. 2020 na 20:46, Ran9 napsal: Ahoj, tak mám taky O4, kombi, Ambition, 85kw TDI. Už jste řešili jak nainstalovat onboard kameru? Mě tam u zrcátka konektor USB chybí, resp je tam krytka. Odkud vzít napájení, kam schovat přívodní kabel od napájení? Ty nemáš v ambitionu konektor USB-C u zrcátka? Tam jsem myslel, že je to na 100% ve standardu. Zrovna se pídím po informaci, zdali je konektor ve standardu u Active, ale tímto jsi mě docela znepokojil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Ověřeno....odpovím si: konektor je pouze ve STYLE :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 On 3/12/2021 at 2:27 PM, Pawlisko said: Já jsem tu kameru viděl nalepenou v autě. Video jsem neviděl, ale kamera se mi upřímně nelíbila kvůli své velikosti. Tu co mám já je mnohem menší a nejde tak vidět :) A to je která? Nějaké stručné hodnocení? Zajímá mě hlavně noc a čitelnost SPZ. Díky předem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Vydrž ještě chvilku, kameru mám na autě tak 2-3 týdny, ale ještě jsem moc neřešil videa, čekám až něco najezdím a pak napíšu hloubkovou recenzi. Tento týden tu recenzi udělám včetně výstupů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Na mojí kameře MiVue 846 mě zlobí GPS. Měl jsem ji nalepenou v oblasti skla s černými tečkami, aby nebyla moc viděl a GPS nefungovala skoro nikdy - prostě nevidí dost družic. Tak jsem ji přelepil níže, až pod tu tečkovanou oblast a zdá se mně to o něco lepší, ale žádný zázrak - stejně ji často nachytám bez signálu. Napadá mě, jestli sklo nemá nějako pokovení jako skla sungate. Jak to máte vy s příjmem GPS? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Ahoj, já mám GPS signál relativně v pohodě, občas blbne, ale většinou ne. Mám spíše problém s video formátem na Macbooku. Nemohl by si mi prosím poslat třeba přes úschovnu originální soubor, který ti kamera generuje? Nevím jestli mám něco s kamerou, s paměťovou kartou nebo to prostě není optimalizované pro Mac. Mohl bych Tě o to prosím poprosit? Odkaz mi stačí sem přes zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Máš to v SZ. Mně se zdá video OK, zrovna i GPS fungovala. Posuď sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.