Jirka 1985 Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Zdravím Vás všechny, chtěl bych Vás požádat o radu, která pomůže všem. Mám neustále osekanou kapotu od odlétajících kamínků a proto bych si jí chtěl nechat polepit čirou PPF folii. Můžete mi poradit kde v Praze nebo okolí je profesionální firma?? Můžete se podělit se zkušenostmi?? Děkuju předem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Co jsem slyšel, tak folii má smysl lepit pouze na nepoškozený lak, neboť bude kopírovat povrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 21. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Já ještě jednou nechám zaretušovat lak a pak jí tam chci nechat nalepit. Napadla mě ještě jedna věc. Nemáte někdo představu kolik stojí přelakování kapoty ve značkovém servise Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.