Imotep. 3 Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 Chtěl bych se zeptat jak slozite a finančně náročné je dodělání, letos uz budu měnit druhé okno tak vemu i pro kameru a co koupit dále?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 To je asi otázka na @ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 (editace) Pokud nemáš kameru a musíš do ní investovat, určitě se to kvůli Lane Assist nevyplatí... jednom ta dodatečná montáž kamery vyjde okolo 9500,- bez práce.... Např. zde: https://www.maxildily.cz/Celni-kamera-pro-system-asistence-ridice-Original-3QD980654A-d12899.htm?tab=description Pořád se divím, proč si lidi v době internetu nepřečtou něco na netu, než si koupí auto. Např. v tomto případě stačí stále dokola na fóru opakované koupení čtení dopravních značek za 2500,- (či skladovky, co jí má) a pak už se dá ostatní, co je spojené s kamerou, jen dokódovat... Editováno: 12. Únor 2021, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Ale to čtení dopravních značek za 2000kč nelze objednat samostatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Přesně tak! Stejně jako mnoho dalších položek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Chtěl jsem USB-C u vnitřního zpětného zrcátka za 1000 kč ale musí se ještě objednat Adaptivní vedení a asistent změny jízdního pruhu za 20600 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 No do pr***, fakt! To snad nemyslí vážně? Tak to bych nedal. Aspoň mě teď už nemusí mrzet, že mám MR 2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 (editace) Pánové, jste si vědomi, že "podmínky" se u konfigurací mění v průběhu času, že? U mně (objednávka 7/2020), to šlo...ale je fakt, že adaptivní tempomat je u Sportline ve standardní výbavě. To znamená, aby byly Vaše rozčarování na místě, musíte i uvést, jakou verzi výbavy kupujete. Je jasné, že např. u Active bude těch možností méně nebo si člověk připlatí a pak už je otázkou, jestli raději nezvolit vyšší výbavový stupeň. Editováno: 14. Únor 2021, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 Ale ve sportlinu opravdu nejde rozpoznání dopravních značek objednat samostatně. Ona vůbec celá sportline je dost pochybná. Bohužel je to jediná výbava, kde lze objednat 2.0 tsi. Alespoň prozatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 (editace) před 8 hodinami, PetriCZECH napsal: Pánové, jste si vědomi, že "podmínky" se u konfigurací mění v průběhu času, že? U mně (objednávka 8/2020), to šlo...ale je fakt, že adaptivní tempomat je u Sportline ve standardní výbavě. To znamená, aby byly Vaše rozčarování na místě, musíte i uvést, jakou verzi výbavy kupujete. Je jasné, že např. u Active bude těch možností méně nebo si člověk připlatí a pak už je otázkou, jestli raději nezvolit vyšší výbavový stupeň. Máš částečně pravdu. Bohužel to není problém jen nejnižších výbav, ale v současné době třeba i Style. Spíš mi přijde, že Škodovka změnila strategii. Možná si uvědomili, že lidi některé funkce kupují jen proto, aby měli potřebný hardware a vzápětí si mohli nechat dokódovat ty dražší. Editováno: 14. Únor 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 (editace) Samozřejmě, že i fóra, jako jsou tato, si čtou zaměstnanci ŠA (a není jich málo) a ti "pružně" reagují... @Husita u mě objednat šlo (7/2020). Dokupoval jsem si např. Asistent změny jízdního pruhu (10600,-), a myslím, že to šlo dokoupit za 2000,- právě proto. Aktuálně to v konfigurátoru nejde, to ale neznamená, že to OPRAVDU nejde - konfigurátor mívá často chyby. Lepší je si to ověřit u prodejce při konfiguraci vozu z jeho strany, tj. při vytváření objednávky. Editováno: 14. Únor 2021, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 Trik s objednáním Rozpoznání dopravních značek bohužel minulost. Rozpoznání dopravních značek dnes bez LA neobjednáš . ACC na to taky nemá vliv. Dodělávat to dodatečně ale podle mě nemá smysl. To by byla raketa. Možná už to ani nepůjde. Takže fakt dobře zvažovat, co objednat nebo koupit. Na druhou stranu chápu některé dotazy na dodělání, protože ne každý kupoval nové auto a mohl si vybírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Máme Lane Assist a stejně nejde rozpoznávání značek dokoupit.Výroba 03.2020,už do aut dodávali. Jednu chvíli bylo v nabídce funkcí na vyžádání.Upozornil jsem na to výrobce,od té doby děla mrtvého brouka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Cau nechci delat reklamu ale nejaka firma prestavb* neco dela dodatecnou montaz skoro vsecho, zajimalo by mne jestli jde dodelat Lane assist i do Karoqa modelu 2021 a vys kdyz maji MIB3, co jsem vycetl tak to muze byt docela problem. Pripadne dela Ferda takove dodelavky taky, nebo jen koduje? Dale nechapu proc je nutne vzdy menit sklo, to tam netaci prilepit jen tu kameru a zkalibrovat pokud ji nemam na aute..? U vyhrivaneho skla to muze byt problem, nebo se mylim? Predem diky za info od nejakeho odbornika, nejlepe Ferdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imotep. 3 Vloženo 12. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Zdravím tak se na to vykašlu auto 4/19 koupil jsem předváděcí a kromě panorama střechy a kamery pro pruhy a dopravní značky mám plnou výbavu nevim proč to tam není u auta co stalo přes 800t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Dodelani stoji 10k.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukkii Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 (editace) Není problém dodělání čelní kamery, žádné "čtení značek" se u kamer MFK2/ 3xx "nekupuje". To platí až u MFK3. Výměna skla na pojistku, samotná montáž + kamera kolem 10-11tis (tedy aspoň u mě). Auto pak má: Light Assist, Lane Assist, Sign Assist (v kombinaci s DSG pak i Traffic +Emergency Assist). Dělal jsem mnohokrát. Editováno: 13. Duben 2022, autor: Lukkii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomco3131 Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Lane assist a citani znacek nedokazu dorobit v originalnych servisoch? Dnes na proseku boli malinko zmateny z toho co chcem. Mam adaptivny tempomat a dynamic lights tak by tam ta spravna kamera mala byt nainstalovana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Pozná se to snadno podle toho, jestli uprostřed nahoře v čelním okně je "trojúhelník", ve kterém je vidět čočka kamery. Pokud to tam je, tak auto má tu velkou čelní kameru a lze tam zprovoznit Lane Assist i čtení značek (u 3Q) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Ale v servise (autorizovaný ŠA) nic nečekej, je třeba najít někoho poblíž jako je @Krosta aby ti to aktivoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 Jak je to vůbec po faceliftu Karoqa? Dodává se Lane Assist do základní výbavy stejně jako u Fabie, Scaly, Kamiqa a Octavie, nebo toho byl zatím ušetřen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 Ahoj, u FL je Lane Assist součástí systému Travel Assist, ale pouze ve výbavových verzích Exclusive...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Jasně, takže je to ta lepší verze, co netahá volant z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Adaptivny lane asistent....ano,nerobi to ten pimpong zo strany na stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcrazyog Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Ahoj. Jsem v podobné situaci. Koupili jsme si do rodiny půlročního Karoqa Sportline, rok výroby 2022, ještě před FL. Má ACC, má side assist, ale jen malou kameru na dálková světla. Bohužel jsem si nemohl výbavu vybrat a štve mě to. Rád bych tam nechal dodělat Lane Assist a rozpoznávání značek, případně i další asistenty, které jdou získat díky přední kameře (jestli takové jdou - třeba v kombinaci s DSG Emergeny Assist?) Ještě otázka k Lane Assistu - jaká by to byla "verze", kdybychom to tam doinstalovali? Na svoji staré O3 mám takový ten starý LA, který jenom tukne do volantu, když se blíží čáře. Dá se u Karoqa aktivovat to aktivní vedení uprostřed pruhu, nebo ne? Máte odhad, kolik by mě taková sranda stála? Předpokládám, že bude potřeba výměna čelního skla, z čehož moc nejsem nadšenej. Sotva jsem uzavřel smlouvu a pojistku, už to tam dávat jako pojistnou událost... 😀 Každopádně, kdyby se našel někdo v Praze a okolí, co by to byl schopný celé udělat, rád se domluvím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.