Davon Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Kua, zkoumam co na te Octe jeste neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já bych řekl hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Pražákům, těm je hej...Kvalita nic moc, foceno mobilem. Později o pár metrů dál jeho silnější brácha CL 65 AMG. SPZku jsem odmázl, stejně tam byly skoro všechno stejný čísla Editováno: 14. Duben 2008, autor: Jack_lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 velebnosti, du blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 No ale zase má asi pěkně udržovaný trávník ne? Já bych takovou sekačku mámě i pořídil, ale musí být 100% funkční. Mámě je 70 let a sekačka s klimou by jí určitě potěšila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já bych řekl hnus. Hnusu je na ni dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 a jeste z Luzernu .-) Nojo, invalida a takové fáro, ale už jsme na tom stejně jako v cizině. Sociální politika je zde super, stačí se podívat před markety co stojí za fára se značkou invalida ...:-) Někdy opravdu zírám /nejsem naivní, ani blbej - jen naštvanej, jak to někomu prostě může projít/ Jsem zvědavý co bude stát za auto mě na té samé značce pro inavalidy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Chudinka to ji muselo bolet. Jdu blejt hned po ránu!!! :ble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tak neco z Bregenzu :-) Prius se mi fakt líbí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jedno z těhle dvou aut je moje, hádejte který No to hezci, praktictejsi, uzitecnejsi s vetsi dostupnosti a lepsim pruchodem terenem (myslim tim nase silnice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jedno z těhle dvou aut je moje, hádejte který Ale oba dobře parkujete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak jsem vám přijel do práce, a co nevidím na policením parkovišti???? Tak jsem se pozeptal čí to je a je to naší nové kolegyně. Ne ne úplatky ne, ale její přítel jí to koupil za úspěšné složení zkoušek na ZOPce..... Peckový autí. Ale asi to musí vypadat blbě když z toho vystupuje policistka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 No ale zase má asi pěkně udržovaný trávník ne? Já bych takovou sekačku mámě i pořídil, ale musí být 100% funkční. Mámě je 70 let a sekačka s klimou by jí určitě potěšila Tak toto je fakt skoda penazi a namahy, vyzera to ako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Sice to není z ulice, ale z netu, no a le když mně se ten nový Sup tak moc v kombíku líbí, že to dám i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Kdyby vypadal takhle, tak bych ho taky bral Prece jenom jednou budu potrebovat rodinný vagoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 ... Prece jenom jednou budu potrebovat rodinný vagoon Jén blbni !!! Kdo pak bude dodávat fota spolupracovnic !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Neříkal jsem, že zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Neříkal jsem, že zítra Tož éště že tak !!! Až sem se úplně lek a viděl teho šlaka s tím miokardem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Nene, zatím mě baví to co mám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Nene, zatím mě baví to co mám :-) A doufám že i dlouho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jedno z těhle dvou aut je moje, hádejte který nevim ale narozdíl od Lamba, ty parkovat s Fabčou jako prase nemůžeš.. resp, oba stojíte jak přirození ale u toho Lamba se to dá přežít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Sice to není z ulice, ale z netu, no a le když mně se ten nový Sup tak moc v kombíku líbí, že to dám i tady tak to asi budeme Palo jedni z prvních, kdo si ho pořídí.. i kdybych měl vykrvácet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 nevim ale narozdíl od Lamba, ty parkovat s Fabčou jako prase nemůžeš.. resp, oba stojíte jak přirození ale u toho Lamba se to dá přežít Čekal jsem, kdo se ozve. Na tý fotce je vidět, že moje auto (je to skutečně ta fábie, jak jste to uhodli? ) svítí, jel jsem totiž kolem toho lamba, tak jsem vedle něj zajel, vyskočil jsem ven, udělal jsem foto a zase jsem hned odjel, ani jsem nevypínal motor, takže klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) Peckový autí. Ale asi to musí vypadat blbě když z toho vystupuje policistka Vzhedem k tomu, že je to hubená hezká blondýna, tak se tomu ani nigdo nediví... škoda, že jsem se já nenarodil jako hezká blondýna, jsem si mohl taky jezdit kde čím... Editováno: 18. Duben 2008, autor: crazyduke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 A máme tu pár supů.... u letiště byla nějaká předváděčka, ale než sem šel z práce, tak tam zbylo jen těhle pár kusů. Měli tam 5 plných kamionů.... škoda, prý to parkoviště bylo plné.... Jj byla převáděčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky