colins Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ? myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 (editace) zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ?myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Ja som na to vcera natrafil na jednej stranke kde pisali, ze je to v Rakusku, takze by som tomu kludne veril. Editováno: 9. Listopad 2006, autor: Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Jen by mě zajímalo, proč by radar dávali do svodidel, kde je víc na ráně, myslím možnost poškození při nehodách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 zacalo mi to chodit emailom zo vsetkych stran ?myslite, ze je to naozaj v Rakusku ? Ja som na to vcera natrafil na jednej stranke kde pisali, ze je to v Rakusku, takze by som tomu kludne veril. nepametas si tu stranku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Priklanim se take k teto moznosti... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Řekl bych, že to není radar, ale sensor, co snímá hustotu provozu a podle ní se řídí panely s přikázanou rychlostí. Dost podobně to vypadá v UK u Liverpoolu, akorát to není ve svodidlech, ale za nima na stř. pruhu.... Priklanim se take k teto moznosti... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Já myslím, že to bude v pohodě, Bobík ty patníky stihne zlikvidovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 ... Ja jsem slysel, nejak tomu neprikladam vahu, ale ze u nas se chystaji radary do patniku. Rozesmalo me to a nevim co si o tom myslet Já myslím, že to bude v pohodě, Bobík ty patníky stihne zlikvidovat jinak o radarech v patnikach jsem take cosi zaslechl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.