Publikováno Únor 5, 20214 r Caute chalani. Riesi niekto z Vas taky bzucavy skor elektronicky zvuk ktory vychadza z palubovky. Pocut ho po nastartovani a stati na volnobehu, vtedy je staly neprerusovany. Ked tuknete trocha do plynu tak sa prerusi a zase bzuci. Niekedy za vypne ked zapnem vyhrievanie predneho okna a zadneho naraz. Tak isto sa prerusuje ked prepinam vyhrev zadneho a predneho okna. Klimatizacia ventilator je vypnuty. Je to dost otravne ked vypnete radio ale pocut to aj pri zapnutom lebo hladate ten zvuk usami. Hlas 017.m4a Upraveno Únor 5, 20214 r od tomasmu
Únor 5, 20214 r vypni komplet klimu... Jestli to prestane jsou to klapky. jestli ne... muze to byt cokoliv...
Únor 5, 20214 r Autor před 2 minutami, Patrik1971 napsal: elektronika,klapky klimatizacie,ventilacie Klimatizacia je pri tom vypnuta. Doplnil som do popisu.
Leden 15, 20241 r Autor Ano, je to tlakovy spinac, ktory je uchyteny o karoseriu pod stieracmi, ktorou sa to prenasa do vozidla.
Únor 15, 20241 r Asi myslel senzor kvality vzduchu. https://www.skoda-parts.com/spare-part/5k0907659-air-quality-sensor-european-union-38255.html
Únor 18, 20241 r To by odpovídalo. diagnostika mi na něm vyhazuje chybu - nechám ho vyměnit a uvidíme. Díky pánové
Únor 19, 20241 r Autor Mne diagnostika neukazovala nic, len mi liezlo na nervy pocuvat ten zvuk pocutelny aj cez radio. V skodovke mi ho vymenili a nepomohlo. Potom skusili ten drziak upravit, to pomohlo na nejaky cas a zvuk je zase pocut, ale v malej miere zatial.
Únor 19, 20241 r Zdravím ako upravili ten držiak a počuť to stále dá sa to úplne odstrániť lebo mam tiež ten problém
Únor 26, 20241 r V 18. 2. 2024 na 14:28, kubajz von odry napsal: To by odpovídalo. diagnostika mi na něm vyhazuje chybu - nechám ho vyměnit a uvidíme. Díky pánové Pozor, to na fotce není senzor kvality vzduchu. Ty jsou problémové taky, o tom žádná. Ale jsou schované v oddělovacím prostoru pod stěrači. Toto je podle čísla dílu měnič tlaku vedení zplodin.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.