Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Chci se zeptat, je to jen u mě, a nebo škoda nedala do sloupku dveří žádné ofuky? Já vím, že ofuk je na palubní desce, ale přijde mi že nemá šanci řádně a normálně odmlzit skla přes sklon obložení dveří 

Odmlží se to velmi rychle. Jen musíš používat klimu.

Poznatek z jiného auta... kdybych neměl namířené (ty štelovatelné) boční ofuky trvale na sklo, tak je mám zamlžené pořád. Takže toto:

image.thumb.png.dcec6ae83c22e13f37780c095f720cf0.png

se příliš neosvědčilo, fouká z toho jen maličko, navíc asi jen při daném nastavení klapek. I tak jsem celou zimu celkem bojoval se zamlžením, ba i zamrznutím oken zevnitř.

Nevím co zapínáš v klimatizaci při zamlžení nebo námraze oken ze uvnitř auta. Když se mi to stane, tak boční ofuky, které mám pořád nasměrované na boční okno ( proto tam jsou) a na A/C zapnu max na okna. Nic víc, nic míň. Žádná věda. Odmlženo za pár minut a odmrazeno také. Pak jen vypnu max okna a na nic jiného nesahám. A/C zapnuté neustále. Léto zima

• Autor

Souhlasím s bouchy

Pokud máš zapnutou a funkční klimu, tak ti nemá na oknech zevnitř co namrzat...

No adi myslel námrazu, kterou najde, když ráno přijde do auta. A chce vyjet. Vlhkost v autě nějaká vždy je. Sníh spadlý s bot a podobně. Ale i tak si klima s námrazou na oknech poradí za pár minut po nastartovaní. A to mám nafťáka!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.