j.jurasek Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Ahoj. Chci se zeptat, je to jen u mě, a nebo škoda nedala do sloupku dveří žádné ofuky? Já vím, že ofuk je na palubní desce, ale přijde mi že nemá šanci řádně a normálně odmlzit skla přes sklon obložení dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Odmlží se to velmi rychle. Jen musíš používat klimu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Poznatek z jiného auta... kdybych neměl namířené (ty štelovatelné) boční ofuky trvale na sklo, tak je mám zamlžené pořád. Takže toto: se příliš neosvědčilo, fouká z toho jen maličko, navíc asi jen při daném nastavení klapek. I tak jsem celou zimu celkem bojoval se zamlžením, ba i zamrznutím oken zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Nevím co zapínáš v klimatizaci při zamlžení nebo námraze oken ze uvnitř auta. Když se mi to stane, tak boční ofuky, které mám pořád nasměrované na boční okno ( proto tam jsou) a na A/C zapnu max na okna. Nic víc, nic míň. Žádná věda. Odmlženo za pár minut a odmrazeno také. Pak jen vypnu max okna a na nic jiného nesahám. A/C zapnuté neustále. Léto zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 8. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Souhlasím s bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Pokud máš zapnutou a funkční klimu, tak ti nemá na oknech zevnitř co namrzat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 No adi myslel námrazu, kterou najde, když ráno přijde do auta. A chce vyjet. Vlhkost v autě nějaká vždy je. Sníh spadlý s bot a podobně. Ale i tak si klima s námrazou na oknech poradí za pár minut po nastartovaní. A to mám nafťáka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.