Leden 20Led 20 Ahoj, stává se mi, že si auto nenašteluje správnou výšku světel po nastartování (auto svítí do plné výšky, jako když jenom zapnete zapalování), musím auto "chcípnout" a znova nastartovat a poté se již světla stáhnou dolů. Auto bylo v servisu v rámci záruky, ale na nic nepřišli. Prý je vše v pořádku. Na fóru jsem nenašel, že by někdo řešil stejný problém (nebo jsem slepý). Nemáte s tím někdo zkušenost? Jedná se model 2022, motor 1,5 TSI, hatchback. 20250116_183258.mp4 Upraveno Leden 21Led 21 od Hlada91 upřesnění informací
Leden 20Led 20 @Hlada91 Ahoj a tohle video jsi jim ukazoval? Vypadá to, jako by nefungovala/fungovala špatně dynamická regulace světel... Uvnitř je motorek, který by měl seřizovat světla dynamicky při jízdě nahoru a dolů podle zatížení auta a podle toho jak se auto hýbe. Určitě bych tam šel znovu, případně změnil servis a ukázal tohle video, případně natočil třeba ještě jedno z jiného dne. Já měl problém se světly a taky pomohlo až video, kde bylo vidět, co a že se to opravdu děje. Z tohodle videa to působí, že místo před sebe svítíš na veverky do korun stromů
Leden 20Led 20 Jo jo, ukazoval, ale "závada se neprojevila v servise"...říkal jsem si, že udělám pár záznamů a dám jim to tam znova, jenže člověk je pak vždycky bez auta bohužel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.