Publikováno Duben 17, 20214 r Zdravím, mám fabii 3 , rv2016 . Potřebuji aby se mi 12V zásuvka v autě zapínala se zapalováním , teď mi jede nonstop. V pojistkové skříňi jsem našel volnou pozici na 12V zásuvku v kufru , která tam není a tato pozice se zapíná s otočením klíčku , jde ze zadní strany nějak jednoduše přehodit tyto dvě zásuvky?
Duben 17, 20214 r 2 skrutky, potlacit dozadu a dole, demontovat zadny kryt, vytiahnut fialovu poistku, vypichnut pin a prehodit kam chces. Si si isty ze kufrova je spinana?
Duben 17, 20214 r Taky se mi to nezdá. Podle schématu je to sv. 30, tj. stálých +12V. Zásuvky tak z principu zapojené bývají. Divné je, že nemáš osazenu tu pojistku č. 13 a že je na ní spínaných +12V. Spíše to vypadá, že ta zásuvka v kufru je zapojena jinak, než by podle schéma měla.
Duben 17, 20214 r Kratka F3 zasuvku v kufri zvycajne nema, preto moze byt pozicia prazdna. Ale urcite nie spinana
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.